I Shall Master This Family - Vol. 3 Ch. 164

Member
Nie mogę się doczekać dalszej fabuły. Zastanawiam się czy nie przeczytać od początku znów. Dziki za ciężką pracę i miłej nocy, dnia lub wieczoru nie wiem kiedy czytasz.

Double-page supporter
Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Nie mogę się doczekać momentu, aż wyjdzie na jaw, iż spółka należy do Tii😍😍😍🫣

Member
Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Nie mogę się doczekać momentu, aż wyjdzie na jaw, iż spółka należy do Tii😍😍😍🫣
Na to sobie poczekamy trochę na pewno ale jeśli to się stanie będzie to niezła impreza dla ogółu ale myślę że Perez dojdzie do tego w najbliższej przyszłości. Jakąś niewielka współpraca będzie od niego szła albo konfrontacja, opcjonalnie pogadaja i wejdzie na światło dzienne fuzja dwóch spółek. Ale to pewnie na ten moment nie możliwe bo oboje potrzebują dochodów oraz pewnego zabezpieczenia jako dokonań.

Dex-chan lover
To jedna z najlepszych historii jakie czytam w manhwach, szczerze to już z dwa razy czytałam ją od początku, tak ja kocham ;P

Dziękuję ślicznie za każdy kolejny rozdział ;* czekam na więcej ❤️❤️❤️❤️

Member
Mnie ciekawi jak by się skończyła historia bo w teorii dąży Tia dla bycia głową domu ale jeśli by wzięła ślub z Perezem i salta się cesarzowa nie wiem czy było by to legalne. Wtedy albo jej ojciec co jest mało prawdopodobne lub siostra jego musiała by się zająć i to już bardziej pewne. Oczywiście Tai też w teorii mogła by być ale wtedy jedno z dzieci musiało by być głową rodu a drugie cesarzem albo cesarzowa. Ciekawa zagwostke. To jest jedno z najbardziej intrygujących zagadnień oczywiście pomijam że Tia nie wybierze rodziny zamiast miłości ale to też może się stać ale na pewno wtedy będzie dyskusja i walak wielka.

Users who are viewing this thread