26dbfbd2-b76c-464f-80af-c68b5780d4b2
B BlackMoonstonee Active member Joined Aug 23, 2024 Messages 51 Jan 23, 2025 #2 Dziękuję bardzo za tlumaczenie
Dark_Ndz Member Joined Sep 21, 2024 Messages 70 Jan 24, 2025 #3 Dzięki wielkie za tłumaczenie, teraz powstaje czekać na sezon 4
slimarwen Dex-chan lover Joined Apr 7, 2019 Messages 552 Jan 24, 2025 #4 No ja się zapłacze, to się tak dobrze czyta a tu już kolejny sezon za nami... Z całego serca dziękuję za cały ogrom pracy włożony w to tłumaczenie, dziękuję, dziękuję, dziękuję ❤️❤️❤️
No ja się zapłacze, to się tak dobrze czyta a tu już kolejny sezon za nami... Z całego serca dziękuję za cały ogrom pracy włożony w to tłumaczenie, dziękuję, dziękuję, dziękuję ❤️❤️❤️
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 544 Jan 24, 2025 #5 Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔
Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔
Dark_Ndz Member Joined Sep 21, 2024 Messages 70 Jan 24, 2025 #6 BoginiNefertari said: Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔 Click to expand... Osobiście niż nie znalazłem. Obstawiam że coś koło 6 miesięcy w górę jak w większości.
BoginiNefertari said: Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔 Click to expand... Osobiście niż nie znalazłem. Obstawiam że coś koło 6 miesięcy w górę jak w większości.
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 544 Jan 24, 2025 #7 Tak to bardzo prawdopodobne.... Gdybyś coś się dowiedziała, to byłoby miło gdybyś nas o tym powiadomiła 🥰🫶
Tak to bardzo prawdopodobne.... Gdybyś coś się dowiedziała, to byłoby miło gdybyś nas o tym powiadomiła 🥰🫶
Azissy Group Leader Joined Feb 5, 2023 Messages 18 Sunday at 6:10 PM #8 Dark_Ndz said: Dzięki wielkie za tłumaczenie, teraz powstaje czekać na sezon 4 Click to expand... JUŻ JEST XDDDDD
Dark_Ndz said: Dzięki wielkie za tłumaczenie, teraz powstaje czekać na sezon 4 Click to expand... JUŻ JEST XDDDDD
Azissy Group Leader Joined Feb 5, 2023 Messages 18 Sunday at 6:11 PM #9 BoginiNefertari said: Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔 Click to expand... WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE WYSTARTOWAŁ 4 SEZON I ZA NIEDŁUGO SIĘ ZA NIEGO WEŹMIEMY HIHIHIHIHIHI CZEKAMY NA OFICIJALA
BoginiNefertari said: Dzięki za tłumaczenie 🥰 A tak chciałam zobaczyć minę Lombabardy jak się dowie 😑 Czy wiadomo może już o wyznaczonej dacie nowego sezonu 🤔 Click to expand... WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE WYSTARTOWAŁ 4 SEZON I ZA NIEDŁUGO SIĘ ZA NIEGO WEŹMIEMY HIHIHIHIHIHI CZEKAMY NA OFICIJALA
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 544 Wednesday at 10:39 PM #10 Super, już nie mogę się doczekać 😍🫶