e7e54eca-f252-4d56-b03d-6b911d45f776
J Jezobel Fed-Kun's army Joined Feb 14, 2023 Messages 139 Feb 6, 2024 #2 Ach to oklepane...Umarłam i przeniosłam się do powieści internetowej/ książki, którą czytałam 😂😂😂 Dzięki za tłumaczenie 😊 Nawet spoko się zaczyna 🤔
Ach to oklepane...Umarłam i przeniosłam się do powieści internetowej/ książki, którą czytałam 😂😂😂 Dzięki za tłumaczenie 😊 Nawet spoko się zaczyna 🤔
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 80 Feb 6, 2024 #3 Jezobel said: Ach to oklepane...Umarłam i przeniosłam się do powieści internetowej/ książki, którą czytałam 😂😂😂 Dzięki za tłumaczenie 😊 Nawet spoko się zaczyna 🤔 Click to expand... Jest jeden aspekt, który się pojawia, ale to później wyjdzie~ Ale racja, motyw reinkarnacji oklepany c': Proszę bardzo < 3
Jezobel said: Ach to oklepane...Umarłam i przeniosłam się do powieści internetowej/ książki, którą czytałam 😂😂😂 Dzięki za tłumaczenie 😊 Nawet spoko się zaczyna 🤔 Click to expand... Jest jeden aspekt, który się pojawia, ale to później wyjdzie~ Ale racja, motyw reinkarnacji oklepany c': Proszę bardzo < 3