39f03d69-79cc-4cd9-bc15-07775ceac78e
B BoginiNefertari Dex-chan lover Joined Feb 16, 2020 Messages 804 Feb 11, 2025 #2 Dzięki za tłumaczenie 🥰 Wielkie słodziaki 😍🫶
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 Feb 11, 2025 #3 Dlaczego do cholery wymazali jej pamięć?! To niesprawiedliwe Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Dlaczego do cholery wymazali jej pamięć?! To niesprawiedliwe Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
J Jezobel Double-page supporter Joined Feb 14, 2023 Messages 182 Feb 12, 2025 #4 Kostaricka said: Dlaczego do cholery wymazali jej pamięć?! To niesprawiedliwe Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Click to expand... Chyba coś było o tym wcześniej 🤔 ale mam sklerozę i muszę przeczytać rozdziały od początku 😂😂😂
Kostaricka said: Dlaczego do cholery wymazali jej pamięć?! To niesprawiedliwe Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Click to expand... Chyba coś było o tym wcześniej 🤔 ale mam sklerozę i muszę przeczytać rozdziały od początku 😂😂😂
J Jezobel Double-page supporter Joined Feb 14, 2023 Messages 182 Feb 12, 2025 #5 Jezobel said: Chyba coś było o tym wcześniej 🤔 ale mam sklerozę i muszę przeczytać rozdziały od początku 😂😂😂 Click to expand... Dla zainteresowanych - rozdział 33 😅
Jezobel said: Chyba coś było o tym wcześniej 🤔 ale mam sklerozę i muszę przeczytać rozdziały od początku 😂😂😂 Click to expand... Dla zainteresowanych - rozdział 33 😅
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 748 Feb 12, 2025 #6 Jezobel said: Dla zainteresowanych - rozdział 33 😅 Click to expand... No ja rozumiem, że wymazali jej swpomnienia wtedy, ale po jaką cholerę teraz to robić? W końcu sama się, w którymś zakocha. A jak ten cały czas będzie jej wymazywać pamięć to to nie ma sensu.
Jezobel said: Dla zainteresowanych - rozdział 33 😅 Click to expand... No ja rozumiem, że wymazali jej swpomnienia wtedy, ale po jaką cholerę teraz to robić? W końcu sama się, w którymś zakocha. A jak ten cały czas będzie jej wymazywać pamięć to to nie ma sensu.