415cc497-0cdc-4f5f-933a-a38278456367
E elektromaniek Joined Mar 5, 2020 Messages 11 Apr 2, 2026 #2 Planujecie dodać pozostałe brakujące rozdziały?
KupMiPizze Group Leader Joined Aug 30, 2019 Messages 6 Apr 3, 2026 #3 elektromaniek said: Planujecie dodać pozostałe brakujące rozdziały? Click to expand... tak, ale najpierw muszę je zrobić, bo straciliśmy zapisy
elektromaniek said: Planujecie dodać pozostałe brakujące rozdziały? Click to expand... tak, ale najpierw muszę je zrobić, bo straciliśmy zapisy
E elektromaniek Joined Mar 5, 2020 Messages 11 Apr 3, 2026 #4 KupMiPizze said: tak, ale najpierw muszę je zrobić, bo straciliśmy zapisy Click to expand... A planujecie zrobić to samo z pierwszą częścią?
KupMiPizze said: tak, ale najpierw muszę je zrobić, bo straciliśmy zapisy Click to expand... A planujecie zrobić to samo z pierwszą częścią?
KupMiPizze Group Leader Joined Aug 30, 2019 Messages 6 Apr 4, 2026 #5 elektromaniek said: A planujecie zrobić to samo z pierwszą częścią? Click to expand... Myślę nad tym, ale jeszcze nie wiem. Cała 1 była na Genkanie, ale umarł i nie wrócił i straciłam zapisy, bo ktoś inny to wrzucał </3 Ale zobaczę, czy będę miała chęci, żeby od nowa robić
elektromaniek said: A planujecie zrobić to samo z pierwszą częścią? Click to expand... Myślę nad tym, ale jeszcze nie wiem. Cała 1 była na Genkanie, ale umarł i nie wrócił i straciłam zapisy, bo ktoś inny to wrzucał </3 Ale zobaczę, czy będę miała chęci, żeby od nowa robić
E elektromaniek Joined Mar 5, 2020 Messages 11 Apr 4, 2026 #6 Na chomikuj jest niekompletne tłumaczenie od ProjektYuri, 28 rozdziałów, teoretycznie nie musiałabyś robić wszystkiego od zera.
Na chomikuj jest niekompletne tłumaczenie od ProjektYuri, 28 rozdziałów, teoretycznie nie musiałabyś robić wszystkiego od zera.
KupMiPizze Group Leader Joined Aug 30, 2019 Messages 6 Apr 6, 2026 #7 Nie używam tłumaczeń innych grup, wolę zrobić to od nowa sama