My Food Seems to Be Very Cute - Ch. 208 - Uzależnienie

Power Uploader
Proszę NIE dodawać komentarzy pod moimi seriami typu "dziękuję i czekam na następny". To bardziej obelga niż komentarz. Takie komentarze na odpierdol sobie darujcie. Serio nie macie żadnych refleksji po przeczytaniu odcinka, którymi chcielibyście się podzielić?

Teraz się strasznie pogubiłem, mógłby ktoś streścić tę obietnicę Marii do Xiao Lan? Overall fajny chapter, takie wprowadzenie do nadchodzących wątków z wizytą u wiedźm Xiao Lan w sprawie tego uczucia na szyi i tego święta. Brzmi to troszkę jak prolog do tychże wątków i szczerze to będzie chyba pierwszy raz jak zostanie przedstawione to święto i jestem szczerze mówiąc zainteresowany tym wątkiem (szczególnie że może Xiao Lan wrócić do rodzinnych stron)

Power Uploader
Odcinki 75, 79 - tu zaczyna odchodzić od żywienia się krwią Xiaolan.

Jakiś czas później Maria przysięga Xiaolan, że nie będzie jej już więcej gryźć, wspomina o tym w odcinku 122.

Last edited:
Proszę NIE dodawać komentarzy pod moimi seriami typu "dziękuję i czekam na następny". To bardziej obelga niż komentarz. Takie komentarze na odpierdol sobie darujcie. Serio nie macie żadnych refleksji po przeczytaniu odcinka, którymi chcielibyście się podzielić?
Chciałabym przeprosić za napisanie takich komentarzy, nie zdawałam sobię sprawy że mogło by cię to urazić. Teraz jak tak o tym myślę to mogło to w jakiś sposób cię urazić, ale nie miałam tego na celu, poprostu chciałam wyrazić w dźwięczność za tłumaczenie, bo nie potrafię za pomocą refleksji, bo jak mam coś do powiedzenia o danym momencie to mówię to na głos nie zapisując nigdzie. Gdyby nie ty to bym nie poznała takich zajebistych serii, nawet jakby było po angielsku to i tak bym nie przeczytała bo by mi się nie chciało (dlatego że nie umiem w angielski i najprawdopodobniej bym je pominęła, gdyż nie chciało by mi się ich tłumaczyć). Jeszcze raz przepraszam za takie komentarze i jednocześnie dziękuję za tłumaczenie, gdyby nie ty, to nigdy bym się tak zajebiście nie bawiła czytając co kolwiek innego niż serie, które tłumaczysz. Dziękuję za przeczytanie i życzę miłego dnia.

o jejku, ale w moim pokoju zrobiło się ciepło po przeczytaniu tego wszystkiego, mega się cieszę, że trafiło mi się na tą serię u ciebie - po angielsku kiedyś mi się ją zaczęło, ale zmęczyło mnie po którymś rozdziale ang, nigdy nie sądziło mi się ze tak to się wszystko potoczy, a ja przeczytam całą serię w jeden dzień. Aaa całkowicie żyje tą historia, piękną kreską i tamtym dylematami. Poza tym bożu ile w niej uroczych zwierzątek!! Początkowo ten plot z stratą pamięci napawał mnie stresem, bo kurczę taka draka, ale cieszę się, że się potoczyło tak jak się potoczyło i że to taka miła seria bez większych dram czy awantur, rozpromieniła me serce w ten pochmurny dzień. Poza tym aaaa kiedy zobaczymy twarz pani lisek. A Maryśka, jejku co za urocze tłumaczenie (skradło moje serce). Bardzo ciesze się ze w końcu odważyło mi się przeczytać u ciebie tą powieść i ze tak wiele emocji i zachwytu (nad piekną kreseczką) mi sprawiła!

Odcinki 75, 79 - tu zaczyna odchodzić od żywienia się krwią Xiaolan.

Jakiś czas później Maria przysięga Xiaolan, że nie będzie jej już więcej gryźć, wspomina o tym w odcinku 122.
Aaa, coś kojarzę że takie coś było. No cóż, Maria przysięgała że nie będzie gryźć a Xiaolan się powoli uzależnia od tego uczucia. Wychodzi ciekawe i wsm ciekawi mnie, co teraz będzie, czy obietnica że będzie np raz w tygodniu gryźć czy coś

Edit: albo zapisanie do psychologa jak jej siostrzyczka się dowie lol

Member
Z przeuroczych początków tej manhuy robi nam się nieco bardziej gorący klimacik ostatnio.. 🤭🤭

Users who are viewing this thread