Można obciążyć/nadwyrężyć relacje nie "psując jej", ale coś tam pomyślimy jeszcze nad tym.Poniżej moje 0.03 zł
str 9 dolny kadr - dialog trochę zgrzyta w zębach: obciążyć -> popsuć ? Zwrot gdybym ja był pogardzany też jakoś nie do końca pasuje ale chwilowo nie mam pomysłu
Było tak, ale ostatecznie przed wrzuceniem zjebałem i zmieniłem bo coś mi nie pasowałoPoniżej moje 0.03 zł
str 9 dolny kadr - dialog trochę zgrzyta w zębach: obciążyć -> popsuć ? Zwrot gdybym ja był pogardzany też jakoś nie do końca pasuje ale chwilowo nie mam pomysłu
str 16 ostatni kadr - odmiana albo tryb wypowiedzi jakoś się nie zgadza. Imho albo
- Nie stercz tam tak i nie rżyj, bufetowy.
Może masz rację, ja to odebrałem jakby porównywał do "Rindou z Mangi", że jest inna.str 37 You're something else to jest idiom i znaczy Jesteś kimś wyjątkowym / szczególnym / niesamowitym (etc) a nie dosłownie innym
PS. Przylega ❤️ Przylega ❤️![]()
Mówisz...?Przydałby się korektor![]()
Może masz rację, ja to odebrałem jakby porównywał do "Rindou z Mangi", że jest inna.![]()
Pierwotnie było "Kleju", ale jednak dałem sobie siana
I jak zawsze dzięki, że ktoś czyta![]()
Chyba mnie pojebało że ja chce to czytać dalej.A i zajebiscie się czyta komentarze jak dyskutujecie oto jak powinien być przetłumaczony tekst.
Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale ja bym czytał bo historia serio jest dobraChyba mnie pojebało że ja chce to czytać dalej.A i zajebiscie się czyta komentarze jak dyskutujecie oto jak powinien być przetłumaczony tekst.
Nie wiem czy to dobrze czy źle, ale ja bym czytał bo historia serio jest dobra![]()
Jeśli mówicie że to jest tak dobre no to z niecierpliwością będę czekał na kolejne chapteryPomijając to, że ten świat ma tu i ówdzie dziwne zasady moralne (było nie było to świat H-mangi),
to w sumie historia jest fajna i ku pokrzepieniu serc
Sam przeczytałem całą WN-kę zanim pojawiła się manga - fabuła idzie trochę inaczej ale ogólny kierunek jest jak na razie ten sam.
Jest prawie północ a ja się zastanawiam czy będzie trójkącik pomiędzy matką,córką a głównym bohaterem🤔
Trochę smuteczekPowiem Ci tak - w mandze tego nie narysowali...![]()
Nie ma kompletnie zmianki w mandze? Nic a nic?🙁Powiem Ci tak - w mandze tego nie narysowali...![]()
Nie ma kompletnie zmianki w mandze? Nic a nic?🙁
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Aż mnie zaciekawiłeś że manga trochę się różni. Z chęcią przeczytam WN. Wiesz może gdzie można ją przeczytać?W porównaniu do WN-ki, w temacie bara-bara manga jest trochę złagodzona, a tak ogólnie to są w niej trochę inne wydarzenia i nieco zmieniona fabuła 🤷♂️
to jest niedługo później (rozdział 8) ale w WN-ce THEY DID IT
Wątek kolegi/sąsiada Shizuny (Souhei, ten co dyszy do telefonu) też jest inaczej poprowadzony - oidp w WNce nie jest takim dupkiem jak tu
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Aż mnie zaciekawiłeś że manga trochę się różni. Z chęcią przeczytam WN. Wiesz może gdzie można ją przeczytać?