Netorare Manga no Kuzu Otoko ni Tensei Shita Hazu ga Heroine ga Yottekuru Ken - Vol. 2 Ch. 11.3 - Nowa iskra? - cz. 3 (Bez Cenzury)

Witam ponownie, na początku chciałbym Was Przeprosić za to że tak długo musieliście czekać ale chciałem wrzucić dla was więcej niż jedną część chapteru oraz spędziłem ten czas także na uzyskaniu specjalnie dla was wersji nieocenzurowanej którą ciężko było dostać ale się finalnie udało. Także chciałbym poinformować że wszystkie chaptery są już dostępne na alternatywnej stronie o której mówiłem w komentarzu na forum w rozdziale 9.3 (link prowadzący do strony znajduje się w karcie profilu w opisie mojego konta MangaDex).

Last edited:
Dex-chan lover
Witam ponownie, na początku chciałbym Przeprosić Was za to że tak długo musieliście czekać ale chciałem wrzucić dla was więcej niż 1 część chapteru oraz spędziłem ten czas także na uzyskaniu specjalnie dla was wersji nieocenzurowanej którą ciężko było dostać ale się finalnie udało. Także chciałbym poinformować że wszystkie chaptery są już dostępne na alternatywnej stronie o której mówiłem w komentarzu na forum w rozdziale 9.3 (link prowadzący do strony znajduje się w karcie profilu w opisie mojego konta MangaDex).
Wielkie dzięki za cały trud włożony w tą serię. Jestem ogromnie wdzięczny że mogę czytać tą mangę bez cenzury i to jeszcze z polskimi napisami. 🥹 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪

Dex-chan lover
Dziękuję serdecznie za rozdziały, które dla nasz zrobiłeś. Nie musisz przepraszać,jeśli trzeba to może czekać dłużej,a tak będzie warto serdecznie dziękuję za cały twój trud włożony w to♥️
Witam ponownie, na początku chciałbym Was Przeprosić za to że tak długo musieliście czekać ale chciałem wrzucić dla was więcej niż jedną część chapteru oraz spędziłem ten czas także na uzyskaniu specjalnie dla was wersji nieocenzurowanej którą ciężko było dostać ale się finalnie udało. Także chciałbym poinformować że wszystkie chaptery są już dostępne na alternatywnej stronie o której mówiłem w komentarzu na forum w rozdziale 9.3 (link prowadzący do strony znajduje się w karcie profilu w opisie mojego konta MangaDex).

Users who are viewing this thread