Never Understand - Ch. 85

ağğ sanırım ölüyorum o neydi öyle yaa
bölümler için teşekkürler

Yuri be jaernom çifti toksik diğer tüm semeler toksik bu hikayenin iyi olacağını düşündüm ama yazar kesinlikle çıldırmış çok toksik çiftleri gerçek hayatta böyleler ilişkiler gerçek hayatta böyle diyerek birlikte sonsuza dek mutluymuş gibi gösterdi bu kadar olan şeyden sonra yurinin gördüklerine inanması çok acımasızca idi jeernim tecavüze uğradı fakat hiç yaşamamış gibi devam etti en azından bunun hakkında bir iyileşme süreci görebilirdik hikayeyi gerçekten beğenmedim ama yine de okunmaya değer en azından bu manwhadaki gibi
semeler ile değil başkaa kişilerle çıkmamız gerektiğini öğrenmiş oluruz kırmızı saçlı çocukla okçu olan çocuk çift olmalıydı diğer otaku ile gözlüklü çocuk çift olmamalıydı Yuri ve jaernim kesinlikle iyiydi fakat sonunda ona güvenmesini bekledim o notun ona ait olmadığını fark etmesini istedim bunun için onu asla affetmezdim sarışın çocuk okçu çocuğa çok kötü laflar etti ve o güzelleştik ten sonra seviyorum dedi okçu çocuk da hasta bence böyle bir ilişki kabul etmek yanlış en azından geçmişini söylemen gerekirdi bana böyle hakaretler ettin demen gerekirdi cidden hikaye içimi kararttı çok yanlış çiftler var sadece kırmızı saçlı ile okcu çocuğu kabul ederdim ama o bile sarışın çocukla çıkmaya karar verdi her şey toksik.hele hikayedeki kizlar en hastalıklı olanlar tek favorim jaernim ve okul başkanı kız

ayayayayya çok güzeldi diğer çiftlere de yoğunlaşmasını isterdim tabi ama yinede çok hoştu bölümler için teşekkürler

bu ne simdi ya patlayarak güldüm cocuk senin kim oldugunu hatırlamıyor sana domuz demis bi yavsak kendisi djhsfadsgahgshab ilk basta okurken gercekten cok begenmistim ama hikayenin ortaları ve sonu cok kötüydü :D jaerim tecavüze ugruyor hicbisey yokmus gibi devam ediyorlar hayatlarına saka mı lan bu sdbasjdbajdbasf gelecekteki ben, fiziksel özelliklerinden dolayı sana hakaret eden bi insanı köpek gibi sevsen de siktir etmeyi bil lütfen. sıcarım agzına yoksa. diyeceklerim bu kadar

Mangaka ağlatmak istemiş ama içten içe de mutlu son istiyor karar veremiyor slcjpsdjfoskckpsg

Users who are viewing this thread