Omniscient Reader's Viewpoint - Ch. 0 - Prolog

Member
Zapowiada się ciekawie, tylko szkoda że nie kontynuujecie mang które zaczęliście wcześniej, cały czas wstawiacie po 1-2 rozdziale nowych mang i ich nie kończycie. Miło by było gdybyście wyjaśnili z czego to wynika, na jedną mangę czekam już 3 miesiące

Jak kogoś interesuje tytuł to można poczytać novelkę po polsku na stronie novelki.pl

@Xianmei, przy tym projekcie pracują kompletnie inne osoby, a ten powyższy będziemy robić na bieżąco. (przynajmniej takie są plany długofalowe)

@Xianmei w 100% się z tobą zgadzam, też mnie irytuje nie tyle brak nowy rozdziałów np Solo Levelinga albo Iron Ladies co to że są dodawane nowe serie i znów porzucane po co w ogóle zaczynać jakiś nowy projekt jak na stronie macie otwartych kilkadziesiąt albo i kilkaset. Rozumiem @zbrojmistrz że osoba A zajmuje się np Solo Leveling a osoba B tym powyższym, ale czy nie lepiej byłoby jakby osoba B pomogła osobie A żeby zakończyć już otwarty projekt, a później wziętość się za nowy. A jeśli np. szukacie nowych tłumaczy lub coś w tym stylu to zamiast dawać im nowa serie w celach sprawdzenia umiejętności itp. itd. dajcie takim osobom jakiś rozdział z czegoś co już tłumaczycie nawet jak będzie to źle zrobione to osoba tłumacząca dana serie będzie miała już (chyba) mniej pracy.

@C-BooL, może i masz rację, ale pragnę zauważyć, że robimy to w pełni hobbistycznie. Każdy pracuje nad projektem, który lubi, tak samo jest i w tej sytuacji. Nie będziemy przecież zmuszać ludzi, żeby robili solo skoro tego nie chcą. Plus u nas sytuacja z wydawaniem jest dość luźna, robimy to co lubimy i kiedy mamy na to ochotę. W końcu każdy ma też swoje życie i trzeba jakoś te fakty ze sobą pogodzić. Prosiłbym też byście nie wspominali więcej pod tym projektem o Solo, nikt z ludzi pracujących nad ORV nie maczał ani razu paluszka przy tym projekcie. Credki będą później, może...

@ zbrojmistrz napisalem o solo bo tak mi wpadlo do glowy, mozna by podac wiele innych przykladow, ale chyba wlasnie ta seria jest u was najbardziej popularna i najbardziej wyczekiwana chociaz moge sie mylic. Jak napisales nie wiem kto czym sie zajmuje, wlasciwie to czy macie gdzies rozpiske taka?? kto czym sie zajmuje lub chociaz ile osob jest zaangazowanych w wasza strone? wartoby cos takiego zrobic i dodac na strone. Rozumiem tez ze robicie to hobbystycznie, chyba wszystkie stronki online ktore tlumacza mangi sa tworzone przez fanow i wiadomo ze kady bedzie tlumaczyl to co lubi. nie chodzilo mi o to by wam cos narzycac lub zarzucac poprostu napisalem ze to irytujace tym bardziej ze nie ma zadnych informacji.

Users who are viewing this thread