3f21bab3-230a-4afa-956e-7b6753f4b212
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 814 Jan 27, 2025 #2 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
L lisasileska Joined Jan 6, 2025 Messages 6 Jan 27, 2025 #3 DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪 Click to expand... Legitnie nie wierzę, że chce ci się to komentować.
DRycerz said: Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪 Click to expand... Legitnie nie wierzę, że chce ci się to komentować.
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 814 Jan 28, 2025 #4 lisasileska said: Legitnie nie wierzę, że chce ci się to komentować. Click to expand... To uwierz. 😜. Nie chcę mi się za każdym razem pisać innego komentarza. Chcę żeby osoby które to tłumaczą wiedzieli że jest ktoś kto to czyta. 😁
lisasileska said: Legitnie nie wierzę, że chce ci się to komentować. Click to expand... To uwierz. 😜. Nie chcę mi się za każdym razem pisać innego komentarza. Chcę żeby osoby które to tłumaczą wiedzieli że jest ktoś kto to czyta. 😁
L lisasileska Joined Jan 6, 2025 Messages 6 Wednesday at 9:51 AM #5 DRycerz said: To uwierz. 😜. Nie chcę mi się za każdym razem pisać innego komentarza. Chcę żeby osoby które to tłumaczą wiedzieli że jest ktoś kto to czyta. 😁 Click to expand... I teraz się poczułem jak hejter jakiś. XD
DRycerz said: To uwierz. 😜. Nie chcę mi się za każdym razem pisać innego komentarza. Chcę żeby osoby które to tłumaczą wiedzieli że jest ktoś kto to czyta. 😁 Click to expand... I teraz się poczułem jak hejter jakiś. XD