Painter of the Night - Ch. 62

Her şey iyice arap saçına döndü. Nakyum un mutluluğunu görmeden nalları dikmesek iyi<.<
Nakyum da korkusunu bi kenara atıp açıklama yapmalı Lord zati dengesiz sağlıklı düşünemiyo, bakalım neye bağlanacak olay..

gun yuzu goremiyecek miyiz biz ya 60 bolum olmus yeter valla 😠😠😠
bolum icin tesekkurler 💝💝

Ben de bundan korkuyordum işte ya tam yok katettik derken yine başa döndük iyi mi Nakyum yavrum ne çekti be yeter artık😭

sinirden uyuyamiyorum nakyumda gercegi soylese keske o zaman bir sey yapamaz o adam of offff ne zaman sevincez bu seride

Çıldırıcam ya nakyum niye söylemiyorsun bebeğim. O şerefsizler seni öldüremez annemm

Evet sen tam bi salaksın ulan insan bir düşünür kaçmadım diyor ama açıklama da yapamıyor ve titriyor açıklama yapamazken bu da demek ki korkuyor ve bu yüzden açıklayamıyor zaten kaçırıldığında yeterince korktu bir de sen yapma seme

Ki kaçırıldım ama beni bıraktılar diyip ukemiz doğruyu söylese bile inanmazdın muhtemelen...
Ukem benim yanıma gel ben seni severim seni haketmiyo burdakiler ya

Bu semeyi baştan beri sevemiyorum. Watty karakteri gibi kişiliği var mübareğin. Ukemin yüzü ne zaman gülecek :( veee emekleriniz için çok teşekkür ederim ❤️

Ya sabır söylesen seungho onları öldürür zaten buram buram klişe koktu buralar

Users who are viewing this thread