Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 105 - Nie wszystek umrę

Active member
One płaczą i ja płacze 😭😭😭 mam nadzije ze lin zda sobie sprawe w 100% ze moze polegać na song. Ze jest z nią i bedzie.

Wiem ze lin gryzła ja aby uwolnić sie z objęcia ale przepraszam było to tak nagle i tak z dupy ze śmiecham 🥲
Swoją droga song coraz bardziej zadaje sobie sprawę ze cos czuje do lin i mam znów dziwna teorie ze moze braciszek lin uświadomi jej ze lubi lubi lin xD

Contributor
One płaczą i ja płacze 😭😭😭 mam nadzije ze lin zda sobie sprawe w 100% ze moze polegać na song. Ze jest z nią i bedzie.

Wiem ze lin gryzła ja aby uwolnić sie z objęcia ale przepraszam było to tak nagle i tak z dupy ze śmiecham 🥲
Swoją droga song coraz bardziej zadaje sobie sprawę ze cos czuje do lin i mam znów dziwna teorie ze moze braciszek lin uświadomi jej ze lubi lubi lin xD
Ona ją ugryzła raczej z bezsilności i rozpaczy. Dlatego Song pokazuje jej ranę po ugryzieniu pod koniec odcinka, dając przykład, że wcale nie jest z niej taka twardzielka, za jaką się uważa, i zdarza się jej mieć chwile słabości.

Member
oj myślę, że nie jeden na komendzie fiknie jak zobaczy te ślady ugryzień na barku pani komisarz

Member
Z jednej strony obsesja Lin na punkcie Chu NAN nie pozostawiająca wątpliwości co do rodzaju i mocy więzi, z drugiej Obsesja SONG tycząca się Lin, świadcząca o podobnych uczuciach, choć puki co jednostronnych. Zanim sie dogadają wiele ran emocjonalnych zostanie zadanych. Szkoda mi SONG bo coś czuję, że strasznie oberwie.

Users who are viewing this thread