Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 96.1

Member
Jestm ciekawa owej decyzji- posiadasz stałych odbiorców to moim zdaniem chyba dobrze. Po drugie co jesli można wiedzieć chcesz dostawać w komentarzach. W niektórych rozdziałach czasem mało sie dzieje więc jako czytelnik nie mamy co wnieść. Co do dc przyznaje sie bez bicia nie ma mnie bo nie ogarniam tej platformy :').

Nie wiem również jak to wygląda ze strony osoby udostępniających czy masz statystyki ile osób wycielilo dany rozdzila czy tylko widzisz komentarze. Wiec w tej kwestii sie nie wypowiem.

Jako osoba która znalazla twoje tłumaczenie przez przypadek na tiktoku przez Ukraińca czy rosjaninia bo pawdobnie udostępnił edita z twoim tlumaczniem to nawt nie wiedziałam bym ze ktoś w Polsce podejmuje sie tłumaczenia tej seri jak wielu innych których akulanie u cb sledze. Wiec może jakaś kwesta promocji np.

Ale również warto zauważyć ze na polskim rynku króluje bl. Gl jest spychanie na 2 plan. + jak już jakieś serię gl sie przyjmą to głównie koreańskich twórców i to 18+

Wiec jako oddany czytelnik który próbuje i stara sie komentować każdy twoj rozdzial który udostępnisz histori która mnie zainteresowała. (Sama wiem jak milo sie czyta komentarze ludzi o twoim dziale bo pewien czas udostępniałem na wattpadzie) Pogodzę sie jesli postanowisz porzucić owa serię i jak sie domyślam w najbiszym czasie i inne serię. Ale chce bardzo podziękować za twoja praxe bo przyjamniej przez 96 rozdziałów nie musilam sie męczyć z moim fatalnym angielskim i mogłam całym sercami oddać sie historia które tłumaczysz. Jeszcze raz dziękuję za twoja ciężka prace❤️

(Sory za ten monolog i jesli cos nie ma sensu to przepraszam 😭🙏 jesli troche wyszlam na wredna to rozniwz przprqszam 😭😭)

Szczerze mówiąc, nie wiem, co napisać. Rzadko zostawiam gdziekolwiek komentarze, bo jakoś czuję, że wolę wyrażać swoją opinię tylko osóbą, które znam już od jakiegoś czasu. Nie przepadam też za pokazywaniem, że w ogóle istnieję. Wolę prowadzić życie jako ktoś, o kim nikt nie wie.
Ale oczywiście mogę spróbować to trochę zmienić i zostawiać jakieś komentarze, jeśli zdecydujesz się dalej to tłumaczyć. Życzę miłego dnia :)

To, co robisz, jest naprawdę świetne. Wiem, że to wymaga dużo czasu i wysiłku, dlatego jestem Ci bardzo wdzięczny. Nawet jeśli nie zawsze komentuję, to zawsze z radością czytam każdy nowy rozdział. Trzymaj się💪🏽

Member
Ja się staram komentować wszystko, co przeczytam, ale czasem przyznaję brakuje mi pomysłów/walczę z fobią społeczną i próbuję wymyślić coś czego napisania nie będę żałować ;(. Bardzo doceniam twoją pracę, i próbowałam założyć X(z niepowodzeniem). ❤️‍🩹 Mam nadzieję że nie zabrzmiało to zbyt prosto, patrząc na wypowiedzi innych.

Podpinam się całą sobą pod komentarz @ShadowStarPolska
Ale rozumiem też drugą stronę, także specjalnie założyłam teraz konto i postaram się odpowiednio docenić Twoją pracę =)

Chciałabym pisać komentarze po przeczytanym rozdziału, ale nie wiem co napisać. Nie lubie za bardzo zostawiać komentarzy, bo albo palne coś głupiego, albo rozmyślam nad tym czy mój komentarz nie brzmiał dziwnie. Staram się czasem napisać jakiś kom, aby powiedzieć co myśle o danym rozdziale. Zawsze jak widze nowy rozdział od ciebie, od razu poprawia mi się humor, (nie pisze tego aby było tylko serio tak jest) zrozumiem jeżeli przestaniesz tłumaczyć. Chcę również podziękować za tłumaczenie tej manhwy, jak i innych, bo dzięki tobie nie muszę się męczyć z tłumaczeniem angielskiej wersji przez google, bo z moim angielskim daleko bym nie zaszła czytając. Jeszcze raz dziękuje za to co robisz💗

Member
oh, Kuro ja bardzo cenię twoją pracę i nie wyobrażasz nawet sobie jaką radość przeżywam, gdy widzę, że coś nowego wrzucasz!! poprawia to humor nawet po najgorszej zmianie w maku!! akurat na discordzie się nie udzielam, bo nie wiem co pisać hahaha (umiem głównie gadać o kurach), a złotówkę, a nawet więcej bardzo chętnie wpłacę, bo dobrze wiem, że poświęcasz na to swój własny czas, by taki niziołek co ma problem z ang, mógł cieszyć się w pełni z mangi, komentuje wiernie wszystko co czytam i bardzo cenię twą pracę i wysiłek!! pozdrawiam cieplutko z kurkami <33

Member
Z całym szacunkiem droga tłumaczko.. nie jesteśmy w korpo, nie każdy post wymaga feedbacku. Może jeszcze KPI wprowadzimy? Wiem ze ciężko pracujesz .Wiem jak trudna jest praca cleanera/edytora (o tłumaczu nie wspomne) zwłaszcza z mandaryńskiego gdy jest sie ONE MAN ARMY, ale.. Jeżeli nie robisz tego dla własnej przyjemności to serio odpuść bo szkoda Twojego czasu. Prowadziłem Yuri.pl zanim w PL wydrukowano pierwsze GL. Odpuściłem prowadzenie najpierw forum potem fanpage na FB nie dlatego ze odzewu nie było lub był minimalny. Ale dlatego ze przestało mnie to bawić. Jeżeli w ogóle ZASTANWAIASZ się nad porzuceniem tego w cholere to coś jest nie tak.

I really appreciate your work. I don't write comments because I usually don't know what to write and I also struggle with social anxiety 🙏. But I always look forward to new chapters, because it's one of my favorite works. Whenever new chapters appear, I read them several times and always stick with them. 💞

Last edited:

Users who are viewing this thread