6daa2990-e9c7-4783-b241-0163e76bd1f7
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 745 May 9, 2025 #2 Brakuje mi tylko, żeby dała mu buziaka w policzek i powiedział "Do zobaczenia później Tato" Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Brakuje mi tylko, żeby dała mu buziaka w policzek i powiedział "Do zobaczenia później Tato" Dziękuję za tłumaczenie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
slimarwen Dex-chan lover Joined Apr 7, 2019 Messages 630 May 15, 2025 #3 Borze zielony i szumiący co się stało z poprzednimi rozdziałami?! Chciałam nadrobić ta manhwe a nie ma poprzednich rozdziałów (((((((
Borze zielony i szumiący co się stało z poprzednimi rozdziałami?! Chciałam nadrobić ta manhwe a nie ma poprzednich rozdziałów (((((((
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 139 May 15, 2025 #4 slimarwen said: Borze zielony i szumiący co się stało z poprzednimi rozdziałami?! Chciałam nadrobić ta manhwe a nie ma poprzednich rozdziałów ((((((( Click to expand... mangadex wszystko pousuwał XD jest jeszcze na bato i na serwerze
slimarwen said: Borze zielony i szumiący co się stało z poprzednimi rozdziałami?! Chciałam nadrobić ta manhwe a nie ma poprzednich rozdziałów ((((((( Click to expand... mangadex wszystko pousuwał XD jest jeszcze na bato i na serwerze
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 745 May 19, 2025 #5 Wrócą wszystkie rozdziały?🥺🥺🥺 Wiem, że wina strony, ale bardzo bym chciała do tego wrócić i przeczytać jeszcze raz w całości
Wrócą wszystkie rozdziały?🥺🥺🥺 Wiem, że wina strony, ale bardzo bym chciała do tego wrócić i przeczytać jeszcze raz w całości
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 139 May 20, 2025 #6 Kostaricka said: Wrócą wszystkie rozdziały?🥺🥺🥺 Wiem, że wina strony, ale bardzo bym chciała do tego wrócić i przeczytać jeszcze raz w całości Click to expand... nie wrócą, wszystkie przetłumaczone rozdziały można przeczytać na bato~
Kostaricka said: Wrócą wszystkie rozdziały?🥺🥺🥺 Wiem, że wina strony, ale bardzo bym chciała do tego wrócić i przeczytać jeszcze raz w całości Click to expand... nie wrócą, wszystkie przetłumaczone rozdziały można przeczytać na bato~
K Kostaricka Dex-chan lover Joined Oct 13, 2024 Messages 745 May 21, 2025 #7 imracja said: nie wrócą, wszystkie przetłumaczone rozdziały można przeczytać na bato~ Click to expand... Mogę prosić link?
imracja said: nie wrócą, wszystkie przetłumaczone rozdziały można przeczytać na bato~ Click to expand... Mogę prosić link?