Link jest dostępny na naszej grupie "Racuchy" ^^hej, również chciałabym się spytać o Discorda albo o jakikolwiek kontakt. Na mangadex jest wiele tytułów którym brakuje rozdziałów np. rozdziały od 13 do 20 w I Shall Master This Family. Chciałabym to wam zgłosić, ponieważ widzę że nowe rozdziały są dodawane a brakujących nie ma od kilku miesięcy i zastanawiam się czy jesteście tego świadomi a jeśli macie gdzieś te rozdziały, to po prostu pragnę je od razu przeczytać bo tytuły przez was wybrane są boskie _ Dziękuje, że je tłumaczycie <3
Hej , widzę ,że macie na swojej głowie dużo tytułów ale przychodzę z pytaniem czy[podsumowanie="grupa"]6d0503a3-a7f5-4b8b-9f19-ca7294d4cb17[/podsumowanie]
Ten tytuł ruszy na dniach, przepraszam za zwłokę i dziękuję za cierpliwośćHej , widzę ,że macie na swojej głowie dużo tytułów ale przychodzę z pytaniem czy
Ojcze, nie chcę tego małżeństwa ,zostanie jeszcze jedno z uwagi na tłumaczenia?
Możesz przeczytać na serwerze Sunflowers gardenThe Crown Prince's Fiancée gdzie mogę przeczytać od 1 rozdziału
Bo bym bardzo chciała ale tutaj jest dopiero 30 😅
A gdzie znajdę Linka jakiegoś czy coś ?Możesz przeczytać na serwerze Sunflowers garden
Nie wiem czy tu mogę podać linka, ale jak coś to powoli będę odnawiać rozdziały tutaj i wstawiać od początku. Pierwszy rozdział właśnie wstawiłam )A gdzie znajdę Linka jakiegoś czy coś ?