Czyli mam rozumieć, że znasz angielski skoro czytasz w tym języku, ale nie potrafisz samodzielnie przetłumaczyć tekstu? Coś mi tu wali ściemą. Już nawet pomijając tłumacza google, wystarczy zrobić korektę żeby miało to ręce i nogi. Do tego użyty jakiś ScanTranslator i tekst też maszynowo wklejony.Imo da się to zrozumieć, choć jest dużo literówek i takich fragmentów gdzie brakuje spójności, to zawsze lepsze to niż nic. Ja tak czytam większość mang i manhw, szczerze to już mi to nie przeszkadza. (Jeśli chodzi o wygląd dymków itp. to nic z tym nie robiłem, pobrałem i wstawiłem na chama)
Literówki to jedno... Brak spójności to drugie... ale kompletne zepsucie tłumaczenia to kompletnie co innego. Zgaduję, że albo nie umiesz języka angielskiego (albo nie masz poziomu większego niż A1), ponieważ nawet najprostsze powiedzenie "...I see" dałeś jako "...I widzieć" (co więcej, zostawiłeś oryginalny tekst od anglików, co wygląda to nie dość, że dziwnie, to jeszcze "nie na miejscu". A przy okazji, prawidłowe tłumaczenie "...I see" to "...Rozumiem")Imo da się to zrozumieć, choć jest dużo literówek i takich fragmentów gdzie brakuje spójności, to zawsze lepsze to niż nic. Ja tak czytam większość mang i manhw, szczerze to już mi to nie przeszkadza. (Jeśli chodzi o wygląd dymków itp. to nic z tym nie robiłem, pobrałem i wstawiłem na chama)
No angielskiego totalnie nie umiem, choć test na poziomie A1 może bym zdał, lecz wątpię.Literówki to jedno... Brak spójności to drugie... ale kompletne zepsucie tłumaczenia to kompletnie co innego. Zgaduję, że albo nie umiesz języka angielskiego (albo nie masz poziomu większego niż A1), ponieważ nawet najprostsze powiedzenie "...I see" dałeś jako "...I widzieć" (co więcej, zostawiłeś oryginalny tekst od anglików, co wygląda to nie dość, że dziwnie, to jeszcze "nie na miejscu". A przy okazji, prawidłowe tłumaczenie "...I see" to "...Rozumiem")
Edit:
Link do dc też nie działa na grupie.
Jakbym umiał angielski to bym nie korzystał w wujka googla XD. Choć to dobry pomysł by użyć apki do wstawania tekstu, nawet takową mam i spróbuje ją użyć by tekst nie był takim gównem, zobaczymy co z tego wyjdzie.Ledwo spojrzałem, i wyłączyłem ten wysryw wujka google. 🤢🤮
Czyli mam rozumieć, że znasz angielski skoro czytasz w tym języku, ale nie potrafisz samodzielnie przetłumaczyć tekstu? Coś mi tu wali ściemą. Już nawet pomijając tłumacza google, wystarczy zrobić korektę żeby miało to ręce i nogi. Do tego użyty jakiś ScanTranslator i tekst też maszynowo wklejony.
Wniosek nasuwa się jeden, Niezły SyfPowinni karać za odstawianie takiej maniany.
![]()