304833b1-6ffb-4121-95da-10357d58432b
AstrumDeus Double-page supporter Joined Aug 15, 2020 Messages 86 Oct 31, 2020 #2 Cititul in Romana imi creeaza I tumoare asa că nu o sa citiesc NICIODATA in Romana manhwauri dar pt cei care nu stiu engleza, Treaba buna, RoScans
Cititul in Romana imi creeaza I tumoare asa că nu o sa citiesc NICIODATA in Romana manhwauri dar pt cei care nu stiu engleza, Treaba buna, RoScans
bustatu Group Leader Joined Mar 26, 2020 Messages 42 Oct 31, 2020 #3 @AstrumDeus lmao, multumesc. Ma straduiesc sa fac formularea sa nu sune ciudat in romana dar ii cam imposibil. Apreciez feedback-ul.
@AstrumDeus lmao, multumesc. Ma straduiesc sa fac formularea sa nu sune ciudat in romana dar ii cam imposibil. Apreciez feedback-ul.
Narinjas Member Joined Jul 26, 2020 Messages 82 Oct 31, 2020 #4 Interesant ... sper sa reusiti sa faceti o traducere buna... cel mai benefic ar fi sa aveti pe cineva care vorbeste coreeana si romana decent si sa faceti cross refference cu oficialul tradus in engleza...
Interesant ... sper sa reusiti sa faceti o traducere buna... cel mai benefic ar fi sa aveti pe cineva care vorbeste coreeana si romana decent si sa faceti cross refference cu oficialul tradus in engleza...
bustatu Group Leader Joined Mar 26, 2020 Messages 42 Oct 31, 2020 #5 @Narinjas ar fi frumos sa existe cineva de genul care sa fie interesat sa faca, dar momentan trebuie sa ma bazez pe varianta in engleza.
@Narinjas ar fi frumos sa existe cineva de genul care sa fie interesat sa faca, dar momentan trebuie sa ma bazez pe varianta in engleza.