SSS-geup Jugeoya Saneun Hunter - Vol. 4 Ch. 151 - ZAKOŃCZENIE 4 SEZONU

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Wiedziałem że ten dzieciak jest pojebany ale nie sądziłem że aż tak. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Wiedziałem że ten dzieciak jest pojebany ale nie sądziłem że aż tak. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Dokładnie to samo pomyślałem 😅

Dex-chan lover
Serdecznie dziękuję za cudowną robotę 💪🔥 życzę miłego 🍻😉

Dex-chan lover
Normalnie nie wierzę co to się odjebalo! Śliniaki! Serio!? Kocham to jak ta seria mnie zaskakuje <3 dziękuję pięknie za rozdziały. I za całą pracę włożona w tą serię, kocham ją z całego serca, dziękuję, dziękuję, dziękujm ❤️❤️❤️❤️❤️

Dex-chan lover
nie, z tego co wiem przerwa pomiędzy 3 a 4 sezonem wynosiła 9 miesięcy więc tutaj pewnie będzie podobnie.
coooooo! O nie! Czyli nie dość, że nie wiadomo kiedy, to będę musiała czekać co tydzień (albo dłużej) na chapter!? 😩😩😩😩 Masakra...

Dzięki za odpowiedź

Active member
NIEEEEEEE JAK TO KONIEC!?!?!?! 😭 to było takie krótkie 🥺 musze się dowiedzieć co się stanie z goblinkami. Błagam jak już wyjdzie nowy sezon to go przetłumacz, nie porzuciaj tej serii 🙏🏽🙇🏽‍♀️

Wielkie dzięki za tłumaczenie tego cudu, powodzenia w następnym sezonie jeżeli będziesz go tłumaczył, lime!

Users who are viewing this thread