The One Within the Villainess - Vol. 1 Ch. 2 - WSTRĘTNE KŁAMSTWA CÓRKI GWIAZD

Member
Dzięki za rozdział!
Nieważne ile razy czytam, grupa krwi mi się zmienia ze złości jak widzę Pinę... Jeśli kiedyś zrobią anime z tej serii, to ona będzie nową królową w rankingach typu "postaci które kocham nienawidzić".

I imię "Anjel"... Podoba mi się! Przyznaję, że nie mogłam się przyzwyczaić do angielskiej wersji, bo trochę mi było dziwnie tłumaczyć to sobie w głowie na "Król Demonów Anioł".

Na stronie 56 jest "i każdego członka tej obrzydliwej chołoty" - Hołoty przez samo h ^^

Dzięki za rozdział! Nieważne ile razy czytam, grupa krwi mi się zmienia ze złości jak widzę Pinę... Jeśli kiedyś zrobią anime z tej serii, to ona będzie nową królową w rankingach typu "postaci które kocham nienawidzić". I imię "Anjel"... Podoba mi się! Przyznaję, że nie mogłam się przyzwyczaić do angielskiej wersji, bo trochę mi było dziwnie tłumaczyć to sobie w głowie na "Król Demonów Anioł". Na stronie 56 jest "i każdego członka tej obrzydliwej chołoty" - Hołoty przez samo h ^^

O dzięki bardzo! Hołota mi uciekła w spellchecku -- wrzucę poprawną stronę przy uploadowaniu trzeciego rozdziału :)

Users who are viewing this thread