The Song of Wind and Trees - Vol. 4 Ch. 14

ya dayı o kadar övdük seni bu mu yaptığın şimdi? Yarım chapter yüklemekte nedir? Tam şimdi başlıcam çeviri işine senin bu yaptığın iş yüzünden nerden başlayacağımı şaşırdım. Şimdi seni report mu etsem geri düzeltmeni mi beklesem yoksa direkt kendim tekrar mı yüklesem yoksa diğer chapterdan devam mı etsem? Neyse sana bırakıyorum burayı geri gelip düzeltirsin ben burdan devam babacım sen sal bu işi bundan sonra ben devam edicem.

ya abi şimdi benim bulabildiğim kadarıyla bu manganın internette iyi bir scanı yok. Kendim bulup gidip yaparım ben sıkıntı değilde kalitesiz olmasını istemiyorum birde sanata saygısızlık oluyor. Sen nerden buluyorsun kendin mi yapıyorsun bir iletişime geçersek güzel olabilir istersen beraber yaparız. Ama ben söylüyorum bu iş böyle kalitesiz olmaz. Bu işin çözümü basit gidicem mangayı alıcam kendim scan yapıp scanı çeviricem. Ancak şuan onu yapamam belki bir kaç yıl sonra. Yani diyorum ki ya bu işi şimdi kalitesiz yapıcaz ya da bir kaç yıl bekleyip adam akıllı yapıcaz. Umarım benim yorumumu görürsün.

Users who are viewing this thread