ea4e94c2-af6a-4130-bdee-c2cbbbc87215
S SozyQ2 Joined Nov 24, 2024 Messages 2 Mar 13, 2025 #2 Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську).
Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську).
Big_Boss Power Uploader Joined Jun 30, 2018 Messages 2,392 Mar 15, 2025 #3 SozyQ2 said: Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську). Click to expand... Ви не зробили жодної помилки у реченні, вам немає за що вибачатись.
SozyQ2 said: Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську). Click to expand... Ви не зробили жодної помилки у реченні, вам немає за що вибачатись.
Raijinov Group Leader Joined Jan 9, 2023 Messages 4 Apr 8, 2025 #4 SozyQ2 said: Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську). Click to expand... Дякую що читаєте нас! =) У вас чудова українська мова, не хвилюйтесь.
SozyQ2 said: Дякую за переклад, слава Богу, що я вивчив українську мову від мами, тому можу це прочитати (вибачте за погану українську). Click to expand... Дякую що читаєте нас! =) У вас чудова українська мова, не хвилюйтесь.