15d61fcc-6b8e-4f1d-b84e-20e2defdb17b
P Pojeb_jestem Aggregator gang Joined Jan 8, 2023 Messages 122 Dec 2, 2024 #2 Huh, tego się nie spodziewałem, jak myślicie, zakocha się w naszym cassianie?
Inglorious Power Uploader Joined Feb 23, 2020 Messages 173 Dec 3, 2024 #3 Pojeb_jestem said: Huh, tego się nie spodziewałem, jak myślicie, zakocha się w naszym cassianie? Click to expand... Hm, to zależy czy chcesz spoiler czy nie xD Spoiler: Końcowka drugiego sezonu Generalnie jakoś od Mujin nie widać zbytnio jakiegoś urwania głowy w stosunku do Cassiana, ale może ja nie dostrzegam :v Bardziej jak już to inna osoba wykazuje nim zainteresowanie
Pojeb_jestem said: Huh, tego się nie spodziewałem, jak myślicie, zakocha się w naszym cassianie? Click to expand... Hm, to zależy czy chcesz spoiler czy nie xD Spoiler: Końcowka drugiego sezonu Generalnie jakoś od Mujin nie widać zbytnio jakiegoś urwania głowy w stosunku do Cassiana, ale może ja nie dostrzegam :v Bardziej jak już to inna osoba wykazuje nim zainteresowanie
Vulples Dex-chan lover Joined May 2, 2023 Messages 642 Dec 3, 2024 #4 Serdecznie dziękuję za rozdział 🔥🔥 niesamowita robota jak zawsze 👏👏 Życzę miłego 😁