c6c03ef3-2393-40fd-b3dc-9f20ac594c44
D DRycerz Dex-chan lover Joined Jan 10, 2023 Messages 1,983 Apr 24, 2026 #2 Wielkie dzięki za tłumaczenie. Ciekawe jest czytanie po śląsku. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Ciekawe jest czytanie po śląsku. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
B Busiek Dex-chan lover Joined Oct 6, 2024 Messages 303 Apr 24, 2026 #3 aha nie da sie czytac po ślasku daj polski jezyk
Z Zsakul Member Joined Nov 30, 2025 Messages 3 May 29, 2026 #5 Sebasianek said: To miało być zabawne? Click to expand... Nie wiem, jesteś oburzony, bo nie mało być. Zrobiłem tak, bo chciałem dodać, jak wyjdzie i chyba będę co jakiś czas, aby dostarczyć rozdział zrobiony po śląsku. Jeśli ci nie pasuje, nie musisz go czytać.
Sebasianek said: To miało być zabawne? Click to expand... Nie wiem, jesteś oburzony, bo nie mało być. Zrobiłem tak, bo chciałem dodać, jak wyjdzie i chyba będę co jakiś czas, aby dostarczyć rozdział zrobiony po śląsku. Jeśli ci nie pasuje, nie musisz go czytać.