Webtonowo

Power Uploader
@kaquya Jest i to bardzo duża! Tłumaczyłem Oh! Holy od tego samego autora i ta kreska jest po prostu cudowna, będzie tłumaczona ale daty nie mogę podać 😇

Będzie kontynuacja How to fight? Bajeczka była bardzo fajna ale niestety pokryła jedynie 26 chapterów z 218.

Power Uploader
Będzie kontynuacja How to fight? Bajeczka była bardzo fajna ale niestety pokryła jedynie 26 chapterów z 218.
Ciężko powiedzieć na ten moment, ale nie wykluczamy takiej możliwości. Brakuje nam trochę rąk do pracy do większej ilości projektów, stąd nie pojawia się ich aż tyle.

Mam szybkie pytanko, a więc ostatnio zauważyłam, że rozdziały ze "Sweet Home" poza prologiem zniknęły czy raczej zostały ukryte także no... Czy można liczyć na ich ponowne dodanie lub może trzeba czekać na reedycję całej serii ? ^^'

Power Uploader
Mam szybkie pytanko, a więc ostatnio zauważyłam, że rozdziały ze "Sweet Home" poza prologiem zniknęły czy raczej zostały ukryte także no... Czy można liczyć na ich ponowne dodanie lub może trzeba czekać na reedycję całej serii ? ^^'
Witam, reedycja przy takiej ilości członków jest nieosiągalna. W komentarzu pod prologiem jest napisane, że wszystkie pozostałe rozdziały można przeczytać na ten moment na stronie Comick oraz bato.to (dalej od nas). Na Mangadexie być może również się pojawią. Pozdrawiam

Users who are viewing this thread