Nasza grupa nie porzuca tytułów. Jak coś stoi przez dłuższy okres, to zazwyczaj osoby pracujące nad danym tytułem nie mają czasu lub po prostu nie ma pełnej ekipy. Przypominam, że to wolontariat, nikt nam nie płaci za regularne wydawanie. Co do Yamady, to ekipa pełna jest i prace cały czas trwają. Manga też do najłatwiejszych nie należy Mamy czas, wydajemyFajnie, że ktoś to robi. Pytanie tylko, jak długo będzie to ciągnięte, czy zostanie niedokończone i porzucone jak masa tytułów różnych grup. Pozdro farcik.
Jak chcesz być na bieżąco z informacjami odnośnie tej mangi, zapraszamy na discorda. Zawsze możesz zadać pytanie na jakim etapie znajduje się praca.Fajnie, że ktoś to robi. Pytanie tylko, jak długo będzie to ciągnięte, czy zostanie niedokończone i porzucone jak masa tytułów różnych grup. Pozdro farcik.
Czyli Fujiwara-kun wa Daitai Tadashii będzie skończone? Od 3 lat stoi na 14 rozdziale, chyba że dalsze rozdziały są na innej stronie.Nasza grupa nie porzuca tytułów. Jak coś stoi przez dłuższy okres, to zazwyczaj osoby pracujące nad danym tytułem nie mają czasu lub po prostu nie ma pełnej ekipy. Przypominam, że to wolontariat, nikt nam nie płaci za regularne wydawanie. Co do Yamady, to ekipa pełna jest i prace cały czas trwają. Manga też do najłatwiejszych nie należy Mamy czas, wydajemy
A mamy do niej ekipę? Jakbyśmy mieli, to byśmy robili. Poza tym nikt nie pyta o ten projekt, więc też nie idzie pod priorytet. Jak masz jakiś problem do nas, to dołącz i sam zacznij robić, jak nie to się nie przywalaj 🤷♀️Czyli Fujiwara-kun wa Daitai Tadashii będzie skończone? Od 3 lat stoi na 14 rozdziale, chyba że dalsze rozdziały są na innej stronie.
Po 1 trochę grzeczniej, po 2 nie przywalam się tylko odnoszę do komentarza wyżej. Dokładniej pierwszego zdania, cytuje "nasza grupa nie porzuca tytułów." Jak widać tytuł jednak jest porzucony, skoro nikt go nie robi. Po 3 jestem dziewczyną. Życzę ci trochę więcej życzliwości i mniej jadu. To, że ktoś zadaje pytanie nie oznacza od razu, że atakuje. Nie pozdrawiamA mamy do niej ekipę? Jakbyśmy mieli, to byśmy robili. Poza tym nikt nie pyta o ten projekt, więc też nie idzie pod priorytet. Jak masz jakiś problem do nas, to dołącz i sam zacznij robić, jak nie to się nie przywalaj 🤷♀️
Jakby był porzucony to na naszej grupie, na discordzie, widniałby jako "Porzucony". A takowy nie jest. Więcej życzliwości powino być z twojej strony. Przypominam, że robimy to za darmo. Nikt nam za to nie płaci, a za tym idzie fakt, że nie możecie nam narzucać, co mamy robić, a co nie Robimy to, bo lubimy...Po 1 trochę grzeczniej, po 2 nie przywalam się tylko odnoszę do komentarza wyżej. Dokładniej pierwszego zdania, cytuje "nasza grupa nie porzuca tytułów." Jak widać tytuł jednak jest porzucony, skoro nikt go nie robi. Po 3 jestem dziewczyną. Życzę ci trochę więcej życzliwości i mniej jadu. To, że ktoś zadaje pytanie nie oznacza od razu, że atakuje. Nie pozdrawiam