Trzymaj, powinno być wszystkoHej. Mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć wcześniejsze rozdziały z tej serii. Bo bardzo chciałbym to przeczytać od nowa. 😁
Dziękuję o najjaśniejszy. Już myślałem że nie będę mógł przeczytać tej serii od nowa. 🥹🥹🥹🥹🥹Trzymaj, powinno być wszystko![]()
Wiesz może gdzie są te rozdziały? Strona zniknęła i nie mogę znaleźć tych rozdziałówTrzymaj, powinno być wszystko![]()
Proponował bym fake konto założyć, nie logować się na stare nawet jeśli takie miałeś. To mirror starego comicka.Wiesz może gdzie są te rozdziały? Strona zniknęła i nie mogę znaleźć tych rozdziałów
Wielkie dzięki stary. Już się bałem nie znajdę już tłumaczenie do tej serii. Ogromnie się cieszę że mogę ją dalej czytać. 🥹😁Proponował bym fake konto założyć, nie logować się na stare nawet jeśli takie miałeś. To mirror starego comicka.
XD. Wchodzę właśnie na stronę i pisze że nie działa. 😭Proponował bym fake konto założyć, nie logować się na stare nawet jeśli takie miałeś. To mirror starego comicka.
Na chwilę obecną nie pomogę, nie mam innej alternatywy, coraz więcej stron pada przez prawa autorskie i roszczenia firmy Kakao i innych firm powiązanych z webtoonami. Jak pisałem wcześniej to był mirror starego comicka, być może stworzony do wykradania danych, temu ostrzegałem żeby się nie logować na swoje stare konto i ewentualnie zrobić fake'owe.XD. Wchodzę właśnie na stronę i pisze że nie działa. 😭
To tworzę feke'kowe konto i lecę z czytaniem. Dzięki za wszystkoNa chwilę obecną nie pomogę, nie mam innej alternatywy, coraz więcej stron pada przez prawa autorskie i roszczenia firmy Kakao i innych firm powiązanych z webtoonami. Jak pisałem wcześniej to był mirror starego comicka, być może stworzony do wykradania danych, temu ostrzegałem żeby się nie logować na swoje stare konto i ewentualnie zrobić fake'owe.
Edit: Link znowu ożył jak coś![]()