Partners in Crime, Partners in Love - Ch. 97 - Szkopuł

Member
Jupiiii milo widzieć tlumacznie u ciebie ❤️ czytam ten rozdzil któryś raz i po polsku i jak i po angielsku ale dalej nie mogę pojąć czemu lin tak wyleciała z tym ze jego kandydatka leci na dziewczyny xD mam raźnie ze to tak z dupy. Również jestem ciekawa jak przyszłości song da kosza braciszkowi i mu powie ze jednak leci na jego siostre xD

No ta song jest totalnie nieogarnięta. Czymu mówi, że celuje w brata jak ewidentnie woli dziewczyny. Chyba smam siebie nie rozumie.

Member
+1, nie wiem czemu jeszcze się nie ogarnęła😭
ja tak tylko przypomnę ze to chiny, a tam homoseksualizm usunięto z listy chorób w 2001, a obecnie, o ile mi wiadomo "tolerancja" lesbijek i gejów oscyluje w Państwie Środka jest podobna jak w Polsce B... Nie mam pojęcia jak to wygląda prawnie, ale prywatnie raczej nie miałaby lekko

Contributor
ja tak tylko przypomnę ze to chiny, a tam homoseksualizm usunięto z listy chorób w 2001, a obecnie, o ile mi wiadomo "tolerancja" lesbijek i gejów oscyluje w Państwie Środka jest podobna jak w Polsce B... Nie mam pojęcia jak to wygląda prawnie, ale prywatnie raczej nie miałaby lekko
dlatego pocałunki w manhuach nadal są ocenzurowane

co ciekawe czasem rysownicy wstawiają potem panele bez cenzury na swoje profile na Baidu

Users who are viewing this thread