Kaette Kudasai! Akutsu-san - Ch. 194

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału

Dex-chan lover
Hej. Mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć wcześniejsze rozdziały z tej serii. Bo bardzo chciałbym to przeczytać od nowa. 😁

Group Leader
wszystkich nie mam bo ktos robił przedemną mam od chyba 70 czy 80 ale nie będę nigduze wrzucał bo mi internet na to nie pozwala, musisz popytać się ludzi może gdzies mają na jakimś chomikuj czy coś

Aggregator gang
XD. Wchodzę właśnie na stronę i pisze że nie działa. 😭
Na chwilę obecną nie pomogę, nie mam innej alternatywy, coraz więcej stron pada przez prawa autorskie i roszczenia firmy Kakao i innych firm powiązanych z webtoonami. Jak pisałem wcześniej to był mirror starego comicka, być może stworzony do wykradania danych, temu ostrzegałem żeby się nie logować na swoje stare konto i ewentualnie zrobić fake'owe.

Edit: Link znowu ożył jak coś :02::02:

Last edited:
Dex-chan lover
:meguupog::meguupog::dogkek::dogkek:Na chwilę obecną nie pomogę, nie mam innej alternatywy, coraz więcej stron pada przez prawa autorskie i roszczenia firmy Kakao i innych firm powiązanych z webtoonami. Jak pisałem wcześniej to był mirror starego comicka, być może stworzony do wykradania danych, temu ostrzegałem żeby się nie logować na swoje stare konto i ewentualnie zrobić fake'owe.

Edit: Link znowu ożył jak coś :02::02:
To tworzę feke'kowe konto i lecę z czytaniem. Dzięki za wszystko :meguupog::meguupog::02::02:

Users who are viewing this thread