1156882

Group Leader
👉🏼 https://www.opiatoon.com/ 👈🏼
Siteye bu linkten ulaşabilirsiniz. Seriyi okuyabilmek için üye olmanız gerekiyor. İyi okumalar dileriz 🙋🏻‍♀️
Bizimle olduğunuz ve destekleriniz için çok teşekkür ederiz. Painter of the Night serisini zaten Shipperland Fansub yapıyordu. Site açmayla ilgilendikleri için ara vermişlerdi ama seri güncel bir şekilde sitede var şu an ilk sezon ve ikinci sezonuyla. Onlarla konuştuk bu şekilde olmasının daha uygun olduğuna karar verdik. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz 🥰 Sorularınız vs olursa discord kanalına gelebilirsiniz.

Şuana kadar yaptığınız tüm bölümler için çok teşekkürlerr 💜💜

Ya hayııııır nedeğğğğn siz inanılmaz hızlı ve kaliteli yapıyordunuz gerçekten çok üzüldüm 😭 sizi çok seviyorum yaptığınız işleri takipteyim her şey için teşekkürler 💙💙💙

Şu ana kadar ki emeginiz icin tesekkurler seri yayinlama ile ilgili beklentilerimizi cok iyi karsiladiniz hatta aştınız 😊... Üzüldüm neyse takipteyiz

Shipperland fansubun çevirilerinde çok hata oluyordu. Neden bıraktınız :( Sizin çevirinizi hızınızı çok seviyordum.

Şimdiye kadar ki emekleriniz için teşekkürler. İnanın bende nereden takip edeceğimi şaşırmıştım. İki sayfayı da okumauy düşünüyordum 🤭. Her şey için teşekkürler. Çok hızlıydınız ve çeviriniz gerçekten iyiydi. Diğer serilerinizden ayrılmayacağım

Şuan siteye ulaşamıyorum daha sonraları tekrar deneyeceğim. Bölümler için teşekkür ederim ✨

Tüm fansublar anlaşıp mangatr vari yaoitr adı gibi birleşip bütün manga webtoonlari orda yayınlarsalar keşke yaoi okumak için 40 site dolaniyozjajzjsjsjjz şimdiye kadar gösterdiğiniz emekler için teşekkürler.. bu sitenin de ne zamandir açilmasini bekliyordum.. bölümleri göremeyen arkadaşlar için üye olmanız gerekiyor^^

Emekleriniz için çok teşekkürler fakat siz her seriyi güncel hızlı yüklüyordunuz tüm popüler serileri farklı fansublar aldı açıkçası her site burası kadar rahat okuma sağlamıyor çok sinir bozucu üzüldüm

Users who are viewing this thread