735702

Power Uploader
Stwierdziłam, że napiszę wam komentarz, bo polscy czytelnicy rzadko kiedy piszą komentarze inne od "kiedy następny rozdział?".
Szczerze to aktualnie nie czytam tej mangi. Wiem, że będzie pełna napięcia, zwrotów akcji i mnie coś strzeli, gdy rozdział zakończy się w jakimś decydującym momencie. Tak więc czekam, aż rozdziałów wyjdzie trochę więcej.
Dzięki za waszą ciężka pracę. Choć chyba za twoją, bo nie mam pojęcia, czy w tej grupie jest ktoś inny prócz Kruka.

"daje znać ze przeczytałam" 😂 nie no a tak serio to wielkie dzięki za rozdziałkek co do tych dodatkowych stron to jak ci się będzie chciało to fajnie jak nie to nic się nie stanie. Już nie mogę się doczekać przyszłego tygodni xd a manga naprawdę ciekawa i cieszę się że są tacy ambitni ludzie którym chce się tłumaczyć 😊😘

Power Uploader
O jejku, dziękuję dziękuję za komentarze! Faktycznie rzadko kiedy ktokolwiek pisze, ale jak już to zrobi, to czuję się przeszczęśliwa :D
@Mrina Ogólnie to TJINCIT tworzę tylko ja, grupa jednoosobowa, choć czasem zdarzy się różnego rodzaju współpraca z kimś innym. Mogę powiedzieć, że rozdział 14 kończy wielkie emocje, więc do tego możesz bezpiecznie czytać :) Nie wiem, jak jest z 15, bo postanowiłam nie czytać go, póki nie przetłumaczę 14. Ale to też powinno być raczej spokojne. Ale nie ryzykuj.
@Suska23 Ze stron dodatkowych to już w sumie wiem, co na pewno dodam w 15 rozdziale. Takie trzy strony, których nic nie trzeba tłumaczyć :D Jak z budową Blue Lock, to może jeszcze ktoś się wypowie i pomoże mi zdecydować albo coś mnie natchnie przy tłumaczeniu?

Users who are viewing this thread