Drama Queen - Ch. 3 - Straszne

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪

Wielkie dzięki za tłumaczenie. Z niecierpliwością czekam na następne rozdziały. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Dzięki tobie i jeszcze jednej która dała komentarz pod 1 rozdziałem chce mi się to tłumaczyć 🙏

Dzięki wielkie za tłumaczenie, świetna robota jak zwykle tylko czemu ten w okularach mówi gwarą xd

Edit: dobra nie ważne przeczytałem jeszcze raz po angielsku I zapomniałem że on slangiem gada

Dzięki wielkie za tłumaczenie, świetna robota jak zwykle tylko czemu ten w okularach mówi gwarą xd

Edit: dobra nie ważne przeczytałem jeszcze raz po angielsku I zapomniałem że on slangiem gada
no nie miałem lepszego pomysłu jak przenieść slang na polski😭
uznałem że chyba będę go tłumaczył raz na jakiś czas z gwarą (pewnie im bardziej uchlany Iglaskar tym bardziej nawala gwarą)

Dex-chan lover
uznałem że chyba będę go tłumaczył raz na jakiś czas z gwarą (pewnie im bardziej uchlany Iglaskar tym bardziej nawala gwarą)
Dla mnie jest idealnie. Kawał dobrej roboty. 😁

No właśnie pomysł jest bardzo dobry bo można to interpretować że mówi w ten sposób dla beki, sam kiedyś się bawiłem w tłumaczenie piosenek i wiem że nie da się czasem czegoś ładnie przetłumaczyć na polski i trzeba dodać coś od siebie aby sens zdania pozostał ten sam a postać nie straciła swojego charakteru.
Jeszcze raz dziękuję za świetną robotę 🙂, będę specjalnie się cofał w chapterach aby czytać Twoje tłumaczenie.

Users who are viewing this thread