Drama Queen - Ch. 7 - Mdłości

Fed-Kun's army
Dzięki za rozdział. Szkoda że ostatni, mam nadzieję że ktoś przejmie, bo nawet przyjemna seria.

Dex-chan lover
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Seria bardzo dobrze się zapowiadała. Będę czekał na więcej twoich tłumaczeń w innych seriach. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪

Group Leader
Dzięki za rozdział. Szkoda że ostatni, mam nadzieję że ktoś przejmie, bo nawet przyjemna seria.
też mam taką nadzieję bo przyznam szczerze że seria naprawdę ma potencjał który niestety ja zmarnowałem bo zbyt rzadko wrzucałem do niej tłumaczenia bo wolałem się zająć chainsaw manem. Obecnie planuję między tłumaczeniem cotygodniowych rozdziałów, rozdziałów które będą w filmie nowym CSM, przetłumaczyć również prace Fujimoto zamieszczone w Before Chainsaw Man. W głównej mierze są to one shoty które są już na szczęście wydane też i po angielsku dla lepszego kontekstu dla mnie więc będę miał co robić przy jednoczesnym braku presji

Group Leader
Wielkie dzięki za tłumaczenie. Seria bardzo dobrze się zapowiadała. Będę czekał na więcej twoich tłumaczeń w innych seriach. Do następnego rozdziału 💪 💪 💪 💪
Jedyne co mogę obiecać na ten moment to dalsze tłumaczenie CSM, rozdziały 39-52 w kolorowej wersji CSM i one-shotów z serii Fujimoto Before Chainsaw Man. Jeśli Fujimoto weźmie się za jakąś kolejną serię a ja będę dalej tłumaczył/chętny tłumaczyć to i za nią się wezmę.

Users who are viewing this thread