"Duōduō Suōsuō" Táolí Nǐ - Ch. 1 - Dziewczyna z marketingu przyprawia mnie o drgawki

Dziękuję za rozdział ❤️. Jeśli będziesz chciała i oczywiście zbierzesz te 10 komentarzy to chętnie będę czytać następne rozdziały. Mam na dzieje do następnego 😘❤️

Rozdział jak zawsze zarabiaty i wybacz że nie pisze wole po prostu cicho siedzieć że nic złego nie napisać

Member
Jezu maria jak ja rozumiem ai xu xD Jest jedna z nielicznych bohaterek które pokochałam odrazu. Chciałam bym zobaczyc nastepne rozdzialy tego cuda 😆

Dzięki za rozdział. Trzymam kciuki za te 10 komentarzy ❤️

Member
urocza ta parka, co prawda nie ma takim poziomie, ale rozumiem zachowania unikające niepotrzebnych i męczących interakcji międzyludzkich, a pokaz prezentacji to już wgl dhshhs mi by się tam zeszło jeszcze nie wchodząc na scenę hahah

Member
Wéixiǎn Xīntiào: kolejne super tłumaczenie naszej tłumaczki do zapoznania i zapraszam do zostawianiena komentarza.

Aggregator gang
O dąbrowo, co za toksyczne środowisko pracy. Czy to szefowa wiedząca, że bohaterka jest delikatnie mówiąc "słaba" w relacjach międzyludzkich i o "wycofanym" charakterze, a mimo to przydzielająca ją do pracy z całkowitym jej przeciwieństwem, chociaż ze względu na zajmowane stanowisko powinna wiedzieć, że to raczej nie jest dobry pomysł, który paradoksalnie może obniżyć wydajność pracy i doprowadzić do jeszcze większych spadków. No i sama ta współpracownica. Bez pytania bierze czyjeś rzeczy i chociaż nie skonsultowała tego w ogóle ze swoim współpracownikiem zmienia ich miejsce pracy. Pewnie na takie po środku biura, pełne ludzi, gdzie co chwila ktoś będzie je zaczepiał (co jak już ustaliliśmy bohaterce nie służy i może doprowadzić do poważnych spadków wydajności)... No koszmar, naprawdę toksyczna firma.

Users who are viewing this thread