My Food Looks Very Cute - Ch. 223 - Toast za pomyśłność

Member
Jedna z najbardziej uroczych histori jakie mialam przyjemność przeczytać. I prawdopobnie jesli nie było tłumaczenie Twojego autorstwa nawet nie pomyślałam aby ja przeczytac wiec dziękuję Ci za przetłumaczenie 🤗

dziękuję za tą wspaniałą historię ktorą przetłumaczyć oraz oczywiście że zostane z tobą

Natknąłem się na tę serię jakoś przy 110 chapterze, angielskie wtedy było jakieś 15 chapterów w plecy z oryginałem, ale tempo było około 1 chapter na miesiąc wtedy, a potem hiatus, znalazłem jakiś auto translate na YT i tam zacząłem oglądać, godzilla had a stroke trying to read, ale nie było innej alternatywy, po kilku miesiącach wszedłem zobaczyć czy jakoś ruszyło angielskie tłumaczenie dalej, niestety nie, ale zobaczyłem, że Twoje tłumaczenie było jakoś na 70 chapterze ale tempo dodawania szło jak burza, po jakoś 2 miesiącach byłaś już na bieżąco (POLSKA GUROM!!1!) i mogłem czytać moją ulubioną lekką historię bez zastanawiania się "co autor miał na myśli". Dziękuje Ci za tłumaczenie, mam nadzieję, że jak pojawi się coś extra w przyszłości to dodasz to tutaj albo na discordzie.
A co do zakończenia, bardzo przyjemne, nie czuje niedosytu, choć szkoda rozstawać się z moją ulubioną parą, toast na końcu przypomniał mi filmik na 10-cio lecie Wiedźmina xd.

Member
No to prawda. czuję trochę żalu, że nasz wilczek nie uzyskał pełnego wyglądu ludzkiego. Choć wygląd wilczka też just uroczy. I tłumaczce podziękowania za bardzo dobre tłumaczenie.

Member
jejku, wszystko się kiedyś kończy, dobrze, że takim milutkim happy endem, mimo że nie od początku to wciąż dużo uśmiechów na mordce wprowadziła mi ta seria do życia, i bardzo się cieszę, że mając okazję przeczytać po polsku przebrnęło mi się przez pierwsze rozdziały, by potem się zakochać, dziękuję ślicznie, zarówno tobie jak i mentalnie przesyłam dobre wibracje autorowi

Contributor
jejku, wszystko się kiedyś kończy, dobrze, że takim milutkim happy endem, mimo że nie od początku to wciąż dużo uśmiechów na mordce wprowadziła mi ta seria do życia, i bardzo się cieszę, że mając okazję przeczytać po polsku przebrnęło mi się przez pierwsze rozdziały, by potem się zakochać, dziękuję ślicznie, zarówno tobie jak i mentalnie przesyłam dobre wibracje autorowi
Możesz wesprzeć autorkę kupując wydanie drukowane na AliExpress (tylko nie żaden zestaw karteczek, bo to oszuści). Jest sporo zestawów do wyboru i mnóstwo ślicznych dodatków w pakiecie, np. akrylki, naklejki, złocone zakładki, itd. Sama mam 3 tomiki i laptopa i telefon obklejone Marysią i Xiaolan ;3

Byla to jedna z lepszych serii jakie kiedykolwiek czytalam. Mega sie ciesze ze jakos rok temu przypadkowo na nia trafilam i przeczytalam tyle co wtedy bylo w jeden dzien XD
dziekuje za przetlumaczenie tej swietnej historii 🫶🫶

After the death of SnowMTL, I've finally been able to finish this amazing manga thanks to Google Translate and this translation. Thank you, Poland : D

Users who are viewing this thread