78005ef7-e271-437c-abb8-b2c20c1c69cc
J Jouchii Joined Nov 22, 2020 Messages 29 Feb 6, 2023 #2 Ogółem dzięki za rozdział, ale dodaliście wersję bez tekstu a przynajmniej tak to u mnie wygląda.
R Ryska Joined Jan 24, 2023 Messages 2 Feb 6, 2023 #3 Jouchii said: Ogółem dzięki za rozdział, ale dodaliście wersję bez tekstu a przynajmniej tak to u mnie wygląda. Click to expand... U mnie też. Ale uwielbiam tą rodzinę, nawet niemą
Jouchii said: Ogółem dzięki za rozdział, ale dodaliście wersję bez tekstu a przynajmniej tak to u mnie wygląda. Click to expand... U mnie też. Ale uwielbiam tą rodzinę, nawet niemą
K krotinez Joined Jan 25, 2023 Messages 2 Feb 6, 2023 #4 Rozdział jak karzdy przyjemny ale bez tekstu co trochę ( nawet bardzo) przeszkadza.
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 82 Feb 6, 2023 #5 Jouchii said: Ogółem dzięki za rozdział, ale dodaliście wersję bez tekstu a przynajmniej tak to u mnie wygląda. Click to expand... Już jest wersja z tekstem, tak to jest jak nie wiem już czy wstawiać paski z numerami czy literami c':
Jouchii said: Ogółem dzięki za rozdział, ale dodaliście wersję bez tekstu a przynajmniej tak to u mnie wygląda. Click to expand... Już jest wersja z tekstem, tak to jest jak nie wiem już czy wstawiać paski z numerami czy literami c':
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 82 Feb 6, 2023 #6 krotinez said: Rozdział jak karzdy przyjemne ale bez tekstu co trochę (nawet bardzo) przeszkadza. Click to expand... Tekst się już pojawił więc można na spokojnie przeczytać C:
krotinez said: Rozdział jak karzdy przyjemne ale bez tekstu co trochę (nawet bardzo) przeszkadza. Click to expand... Tekst się już pojawił więc można na spokojnie przeczytać C:
imracja Power Uploader Joined Jan 21, 2023 Messages 82 Feb 6, 2023 #7 Ryska said: U mnie też. Ale uwielbiam tę rodzinę, nawet niemą Click to expand... uwielbiana rodzina właśnie przemówiła XD
Ryska said: U mnie też. Ale uwielbiam tę rodzinę, nawet niemą Click to expand... uwielbiana rodzina właśnie przemówiła XD