Bu arada iyi bölüm yayınlamışsin ama İngilizcede verdim tepkileri veremedim mesela utançtan boğuldumu hatırlıyorum ancak şey çok fazla okudum içinde azalmış olabilir bende o his ama iyi çeviri eline sağlık sen okuyor musun seriyi sık sık? Mesela bak seri hakkındaki şikayetlerim büyüdünu göremiyoruz mahironun 7 siniftalar diye biliyorum güncelde çünkü 3 kere yeni yıl dendi bölüm aralığı çok oldu şekilde rahatsız etmiyor olabilir ama büyüdünu görmek isterim karakterlerin bak 1-2 yıla lise kismina gecicekler mesela o zaman neler olcak kimlik meselesidir sırıdır ifşa olmasını en azından birinin öğrenmesini isterim benim bu serilerde en çok sevdim taraf etik kısmı oldu için önemli yoksa bu genderswaplari okumam en absürt şeyler burda olur ama bu seride son bölümlerde suankileri demiyorum ilerkileri diyorum mesela annesi geldindeki tepkisi sır abi biraz heyecan katsaydiniz hiç mi sesli konuşmadi bunlar teknoloji çağında geçiyor bu seri birde tamam hadi onu düşünmedik ablam sen kendi oğlunu 18 yaş üstü hatta onlar da 16 üstü reşit sayılabilecek seviyede yani sen bunu duydun onayladın mi yani hiç mi cinsiyet olayını şey yapmadı o bölüm leri okuduysaniz ztn ne dediğimi anlamışsınız neyse çok konuştum iyi günler