Dangerous Lover - Ch. 53 - Wyciąganie z dołka

ja już nie wiem z kim mam shipować yuner, niby chce aby była z xixi tak na serio, ale jednak, ta co gra na perkusji (nie pamiętam jak się nazywa) też jest spoko, chyba jak na razie zostanę przy shipie z xixi

Member
Blondi mam nadzije ze wreszcie wpadłaś na to żeby porozmawiać z xixi BO DO CHOLERY JESNEJ JEST TO JEDYNE SENSOWNE WYJSCIE.

Pamiętajcie drodzy czytelnicy to wszytko wina fioletowej kjrwy. 🤓☝️

Member
O lelel, to nie tak. Fioletowa miesza, jest pozbawiona moralności i jest to prawda (w końcu podszyła się pod kogoś innego aby wkręcić się do rodziny XiXi, choć można to zrozumieć). I wie że jak to wyjdzie na jaw to będzie dla niej katastrofa. Natomiast obie główne protagonistki też nie są święte. Chenxi wie, że Yuner spiknęła się z nią dla śledztwa. Początkowo przecież chciała wykorzystać ją wykorzystać do swoich celów zawierając kontraktowy związek. Jedna ponieważ w między czasie wpakowały się w ten układ jakieś realne uczucia, a i Yuner też daje dziwne sygnały, to przez takie krzywe akcje jak ta z koncertem próbuje rozpracować co Yuner do niej czuje i jakoś rozkochać ją w sobie. Z efektami jak widać odwrotnymi do zamierzonego. A przypominam, że jedna i druga (blondi i fioletowa) to Yuner ale inaczej pisane z bardzo podobną lub zbliżona wymową.
I moim zdaniem strach przed związkiem Ou Chenxi z kuzynką blondi (tą co zginęła w pożarze) mogła doprowadzić do podłażenia ognia (bo coś na to wygląda, że to ona).

Member
ja już nie wiem z kim mam shipować yuner, niby chce aby była z xixi tak na serio, ale jednak, ta co gra na perkusji (nie pamiętam jak się nazywa) też jest spoko, chyba jak na razie zostanę przy shipie z xixi
Pewnie skończą razem, tym bardziej, że to zagniona ukochana z dzieciństwa. Ale dla zdrowszy dla zdrowia psychicznego byłby związek z muzyczką (Shangguan)

Member
Choć nie dziwię się fioletowej, że wykorzystała z okazji i uciekła z sierocińca do bogatej rodziny i dziewczyny, która ją lubi (choć nie wie, że lubi inną a nie ją).

Last edited:

Users who are viewing this thread