Çevirilerini oldukça beğeniyorum birçok yapıma çok güzel çeviriler yapmışsın özellikle onimai Mangasının çevirileri şahaneydi başarılarının devamını diliyorum ❤️
Çevirilerini oldukça beğeniyorum birçok yapıma çok güzel çeviriler yapmışsın özellikle onimai Mangasının çevirileri şahaneydi başarılarının devamını diliyorum ❤️
Vay bu konuşmayi ilk defa gördüm de imajiner yav iflagimiz kuruyor bence birliktede atabilirsiniz bölüm sayısı hizlanir ondan dolayı tamamen ztn normal mangakada çok yavaş ayda bir bölüm geliyor
Vay bu konuşmayi ilk defa gördüm de imajiner yav iflagimiz kuruyor bence birliktede atabilirsiniz bölüm sayısı hizlanir ondan dolayı tamamen ztn normal mangakada çok yavaş ayda bir bölüm geliyor
Diğer çeviriyi yapan kişi tahminimce bir çeşit yapay zekâ aracıyla yapıyor her şeyi. Yoksa bu kadar hızlı şekilde bölüm paylaşmak için geceyi gündüze katıp diğer her şeyi bırakarak sadece mangaya odaklanmak gerekir. Bu yüzden bölümler içinde tutarsızlıklar ve yanlış çeviriler de gördüm hatta. Ben kendi hızımda ve kendim için belirlediğim kaliteyi koruyarak devam etmeyi tercih ederim.
Tabi siz istediğiniz çeviriden okuyun, buna bir şey diyemem.