💜Yüklemeye başladığınız için teşekkürlerr
Site neden kapandı pekiYaaaa 🥰. Elleriniz dert keder görmesin. Saatte bir sitenize girip bakıyordum. Çok üzüldüm kapandığı için. Çoook teşekkürler.
Hiç bilmiyorum vallahi. Benim en sevdiğim seriler bu sitedeydi o yüzden sürekli giriyordum ama ulaşılamıyor yazısı çıkınca istem dışı kapatıldığını düşündüm. Şu an başka bir sayfa daha bu şekilde uğraşıyor şikayetlerden dolayı. Hayır size göre değilse okumayın niye şikayet edip emeklere yazık ediyorsunuz ki.Site neden kapandı peki
Yorum yapabilirsiniz bölümlere 😁. Bölüm satırının yanındaki kutucuğa tıklarsan foruma yönlendiriyo ama bölümün adı altında zaten oraya yazabilirsin. Yorumlarda buluşmak üzere 🤗Caaaniiimm ekibimmm burda yorum yapılmıyor ya her bölüme ben nasıl yorumlarda çıldırıp durucam 😩😩 cok üzülmek ama devam ettiği için sevinmek
Ayyy bölümün altına oluyorsa sorun değil dosjsisha kang askimda geldimi gene yorumlarda haykiririm sağolsun 😘🫂Yorum yapabilirsiniz bölümlere 😁. Bölüm satırının yanındaki kutucuğa tıklarsan foruma yönlendiriyo ama bölümün adı altında zaten oraya yazabilirsin. Yorumlarda buluşmak üzere 🤗
Serileri buraya yüklediğiniz için teşekkürler
Kashikomarimashita, Kader çevirir misiniz
Şu an için yarım kalan seriler dışında başka seri çevirme planımız yok.Kiss the Bride çevirir misiniz kiss me liar'in yazari