c1d2336d-fca5-458b-82c1-f13107df9ae8
J JukinoVardamin Member Joined Feb 15, 2021 Messages 11 Apr 12, 2025 #3 Dziękuje bardzo. Dla mnie czekanie pół roku na rozdział to norma więc spokojnie tłumacz ten tytuł bo bardzo lubię ten tytuł.
Dziękuje bardzo. Dla mnie czekanie pół roku na rozdział to norma więc spokojnie tłumacz ten tytuł bo bardzo lubię ten tytuł.
N nymaru1772 Group Leader Joined Jan 22, 2023 Messages 6 Apr 12, 2025 #4 JukinoVardamin said: Dziękuje bardzo. Dla mnie czekanie pół roku na rozdział to norma więc spokojnie tłumacz ten tytuł bo bardzo lubię ten tytuł. Click to expand... Jestem pod wrażeniem że wracacie tu po takim czasie, też bardzo lubie ten tytuł ma specjalne miejsce w moim serduszku dlatego wracam do niego jak najdzie mnie ochota, bo edytowanie stron jest dla mnie troche upierdliwe i nie zawsze mi sie chce.
JukinoVardamin said: Dziękuje bardzo. Dla mnie czekanie pół roku na rozdział to norma więc spokojnie tłumacz ten tytuł bo bardzo lubię ten tytuł. Click to expand... Jestem pod wrażeniem że wracacie tu po takim czasie, też bardzo lubie ten tytuł ma specjalne miejsce w moim serduszku dlatego wracam do niego jak najdzie mnie ochota, bo edytowanie stron jest dla mnie troche upierdliwe i nie zawsze mi sie chce.