The Warrior Returns - Vol. 1 Ch. 1

Aggregator gang
Dzięki za tłumaczenie, czekam na nexta. Początek jak typowy isekai, był jeden cringe moment, zapowiada się świetnie. Jak chcesz pomocy możesz pisać na dc nick - Pojeb_jestem#4080

Ja na pierwszy raz, moim zdaniem mega spoko, mógł bym się do ciebie dołączyć? Jak by tez chciał bym zacząć przygodę z tłumaczeniem a we 2 zawsze by to szybciej szło. Co ty na to?

Aggregator gang
Ja na pierwszy raz, moim zdaniem mega spoko, mógł bym się do ciebie dołączyć? Jak by tez chciał bym zacząć przygodę z tłumaczeniem a we 2 zawsze by to szybciej szło. Co ty na to?
Jak coś to ja w angielskim jestem zielony, ale mógłbym pomóc z clean'em. Nie jestem w tym tragiczny, a w paru manhwach już pomagałem

Last edited:
Member
Bardzo dziękuję za miłe komentarze. Kolejny rozdział aktualnie tłumaczę i chciałabym wrzucić go w weekend. Co do współpracy, to się nad tym zastanowię. Rozdziały wstawiam także na wattpadzie pod tą samą nazwą, a tam może będą szybciej, ale nie wiem...

Member
Jestem w sumie w ciężkim szoku, bo nie spodziewałam się że ktoś to w ogóle przeczyta oraz, że będą komentarze po jednym dniu. Lecę już dalej tłumaczyć...

Dex-chan lover
Już uwielbiam tą historię. Wielkie dzięki że zacząłeś to tłumaczyć. Czekam na dalsze twoje tłumaczenia. Z niecierpliwością czekam jak bohater niszczy świat. Do następnego rozdziału. 💪💪💪💪

Users who are viewing this thread