Your Head’s Fallen Off Again - Ch. 20 - Retrospekcja

Member
jejku te rozdziały przelatują mi pomiędzy palcami, i co za kijowy moment na dostanie super mocy :') mi chyba miało by się podobną reakcje, autodestrukcja bardziej zrozumiała

Contributor
jejku te rozdziały przelatują mi pomiędzy palcami, i co za kijowy moment na dostanie super mocy :') mi chyba miało by się podobną reakcje, autodestrukcja bardziej zrozumiała
To się jej tylko śni. Przeczytaj jeszcze raz odcinek 3. To dalszy ciąg sceny, którą ona przeżywa jeszcze raz, zaraz po tym jak Chu Qing przeskoczyła na dach drugiego budynku. Stąd taka nazwa odcinka.

Member
Przepraszam powinnam byc powazna trudny rodzial ale mizwa mac nie mogę bo ta se głowę na wędkę powiesila xD

Member
Nikt nie wrócił. W innym, syntetycznym ciele istnieją resztki świadomości A'Qing. A biorąc pod uwagę wypowiedź tej doktorki od piły mechanicznej to użycie tej mocy przez QiuQiu trafiło w A'Qing i przyczyniło się do jej stanu. Jak Qiu zda sobie z tego sprawę, o ile mam rację, to idealny przepis na destabilizację psychiczną i symfonię zniszczenia.

Last edited:
Member
To się jej tylko śni. Przeczytaj jeszcze raz odcinek 3. To dalszy ciąg sceny, którą ona przeżywa jeszcze raz, zaraz po tym jak Chu Qing przeskoczyła na dach drugiego budynku. Stąd taka nazwa odcinka.
aaa racja, racja, może za jakiś czas zrobię sobie całą serię od początku, to od razu będzie mi się wszystko lepiej stykać w głowie, dziękuję!!

Users who are viewing this thread