I cannot upload a new forum icon [Fixed]

Status
Not open for further replies.
Dex-chan lover
Joined
Apr 20, 2018
Messages
783
I'm trying to change my forum icon here and each time I try to upload a new image I got the error "OOPS! We ran into some problems!!" and it wouldn't let me replace what I had.

I deleted my old icon to see if that was the case and now it's stuck on the "S" and I can't upload a new image no matter what image I try. Is something up or am I just a massive idiot and I'm missing something?
 
File Attacher
Staff
Super Moderator
Joined
Jan 20, 2018
Messages
258
Also seeing it here, returns status 400, even in an incognito tab :thonk:

Not sure if it matters or also works on the forums but x-request-id: f7d9f84c-92f2-4882-952f-ede72f4ed34c

Edit: Just tried Edge InPrivate and same thing:
ea7b63be-abbe-486a-b961-cc781f3da285

Edit2: Just tried in my Linux VM with Chrome 117.0.5938.132.. same thing :haa:
8c160ab5-b612-4965-9d8b-d0c910a2c87f
 
Last edited:
Supporter
Joined
Oct 15, 2020
Messages
2,221
Work in normal and incognito chrome desktop and mobile, must be connection issue 🤔
 
Last edited:
Dex-chan lover
Joined
Apr 20, 2018
Messages
783
I wonder if it's because I use a chrome adjacent browser. So weird. Thanks for the help, I'll try it!
 
Joined
Jun 23, 2019
Messages
7
Strangely enough, I get a 500 error response from the server, not a 400 response. The file I'm using is a 400x400 PNG.
 
Contributor
Joined
Jan 8, 2023
Messages
981
It looks like it's more of a bug than an issue with the features.

Why is this thread in the support section?
 
File Attacher
Staff
Super Moderator
Joined
Jan 20, 2018
Messages
258
It looks like it's more of a bug than an issue with the features.

Why is this thread in the support section?
Well, a bug is a clear unintentional behaviour and so considering that it just says something along the lines of "Error, try again later" you wouldn't normally think that the thing itself is broken, but now that it's clear that it affects quite a few users and could be a bug, sure, you can go ahead and report the thread and get a mod to weigh in on whether it should get moved or not :nyoron:
 
Dex-chan lover
Joined
Apr 20, 2018
Messages
783
I had no idea which section to put this in so it ended up where it ended up. Is uploading a profile picture considered a feature? What happens when there’s a bug with a feature?

Anyways, I hope this gets fixed, no matter the forum it’s in.
 
Member
Joined
Oct 18, 2023
Messages
16
So, I'm having an issue with my profile. I'm not able to add a profile pic. I'm getting an server error, but if I try to add a pic to the banner, there's no problem. It's happening since yesterday. I tried compressing the image too, but it still isn't working. Does anyone know how to fix this? If you do, pls help me out.
 
Joined
Oct 20, 2023
Messages
2
I'm a new user, and I'd like to change my profile picture. I've uploaded an image that meets the minimum requirements of 400x400 pixels, but I'm receiving an error message: "OOPS! WE RAN INTO SOME PROBLEMS. A server error occurred. Please try again later." What should I do?
 
Dex-chan lover
Joined
Sep 29, 2018
Messages
1,003
Member
Joined
Oct 21, 2023
Messages
17
I get an error when I try to upload an image. I'm using an image that is at least 400x400 pixels

edit: The error message says "OOPS! WE RAN INTO SOME PROBLEMS. A server error occurred. Please try again later."
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top