72d1fb51-5b13-4aa8-a098-d1d4219f0bb5
A AY275HY Member Joined Jan 28, 2026 Messages 77 Mar 28, 2026 #2 Bilal abi noluyo amnakoyim ne oldu biranda oha
bilal53 Group Leader Joined May 3, 2024 Messages 54 Mar 28, 2026 #3 AY275HY said: Bilal abi noluyo amnakoyim ne oldu biranda oha Click to expand... ibre tersine döndü
A AY275HY Member Joined Jan 28, 2026 Messages 77 Mar 28, 2026 #4 bilal53 said: ibre tersine döndü Click to expand... Bilal bey bişe sorcam şimdi bu crab bars denilen ekip türkmü ben o olayı anlamadım sen ne ekibindesin
bilal53 said: ibre tersine döndü Click to expand... Bilal bey bişe sorcam şimdi bu crab bars denilen ekip türkmü ben o olayı anlamadım sen ne ekibindesin
bilal53 Group Leader Joined May 3, 2024 Messages 54 Mar 28, 2026 #5 AY275HY said: Bilal bey bişe sorcam şimdi bu crab bars denilen ekip türkmü ben o olayı anlamadım sen ne ekibindesin Click to expand... onlar ingiliz grubu biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz
AY275HY said: Bilal bey bişe sorcam şimdi bu crab bars denilen ekip türkmü ben o olayı anlamadım sen ne ekibindesin Click to expand... onlar ingiliz grubu biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz
A AY275HY Member Joined Jan 28, 2026 Messages 77 Apr 4, 2026 #6 bilal53 said: onlar ingiliz grubu biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz Click to expand... Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin
bilal53 said: onlar ingiliz grubu biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz Click to expand... Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin
bilal53 Group Leader Joined May 3, 2024 Messages 54 Apr 8, 2026 #7 AY275HY said: Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin Click to expand... önceden japoncadan türkçeye idi şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli
AY275HY said: Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin Click to expand... önceden japoncadan türkçeye idi şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli
A AY275HY Member Joined Jan 28, 2026 Messages 77 Apr 10, 2026 #8 bilal53 said: önceden japoncadan türkçeye idi şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli Click to expand... Anladım abi You're the Only One I Can See bu seriyide çevirinsenize(şaka) kız mieruko chana benziyo
bilal53 said: önceden japoncadan türkçeye idi şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli Click to expand... Anladım abi You're the Only One I Can See bu seriyide çevirinsenize(şaka) kız mieruko chana benziyo
bilal53 Group Leader Joined May 3, 2024 Messages 54 Apr 10, 2026 #9 AY275HY said: Anladım abi You're the Only One I Can See bu seriyide çevirinsenize(şaka) kız mieruko chana benziyo Click to expand... webtoon mu bu uzak dururuz ki
AY275HY said: Anladım abi You're the Only One I Can See bu seriyide çevirinsenize(şaka) kız mieruko chana benziyo Click to expand... webtoon mu bu uzak dururuz ki