Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken - Vol. 7 Ch. 27.3

Group Leader
Bilal bey bişe sorcam şimdi bu crab bars denilen ekip türkmü ben o olayı anlamadım sen ne ekibindesin
onlar ingiliz grubu
biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz

Member
onlar ingiliz grubu
biz onlardan japonca kaynakları alıyoruz ve bölümler paralı olduğu için biz de gönüllü çalıştığımız için onlarla ortak çalışıyoruz
Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin

Group Leader
Yaani kusura bakma ama biraz daha açarmısın? Şimdi siz japoncadan Türkçe'ye mi yoksa İngilizceden Türkçeye mi? Bide paralı derken neyi kastettin
önceden japoncadan türkçeye idi
şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde

japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli

Member
önceden japoncadan türkçeye idi
şimdi japonca->ingilizce->türkçe şeklinde

japonca bölümler paralı. biz onları düzenleyip paylaşıyorduk ama güncel bölümleri okumak ücretli
Anladım abi You're the Only One I Can See bu seriyide çevirinsenize(şaka) kız mieruko chana benziyo

Users who are viewing this thread